پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۳۷۶۵۲۷
۱۹:۱۸
۱۳۹۵/۰۴/۰۱

در تمرین قرمزپوشان پایتخت رخ داد/ شعار هواداران پرسپولیس علیه کی‌روش و منصوریان/ حمایت از برانکو

در تمرین قرمزپوشان پایتخت رخ داد/ شعار هواداران پرسپولیس علیه کی‌روش و منصوریان/ حمایت از برانکو
تمرین پرسپولیس پس از درگیری لفظی کی‌روش و برانکو متفاوت با همیشه بود. هواداران پرسپولیس در طول تمرین با شعار علیه سرمربی تیم ملی و سرمربی استقلال به اتفاقات روزهای اخیر واکنش نشان دادند.
۱۹:۱۸
۱۳۹۵/۰۴/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، تمرین تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز از ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز شد. در تمرین امروز حسین ماهینی هم حضور داشت و همراه سایرین تمرین کرد. در تمرین امروز حدود 600 هوادار به ورزشگاه آمده بودند تا این تمرین را از نزدیک تماشا کنند.

آن‌ها با شعارهایی از سرمربی پرسپولیس حمایت کردند. این بخش از سکونشینان سرخ با شعار "کی‌روش یادت باشه، برانکو سرورته" از سرمربی خود حمایت می‌کردند.

هم‌چنین هواداران حاضر بارها علیه علیرضا منصوریان شعار سر دادند. البته هواداران در بخشی از تمرین تک تک بازیکنان را تشویق کردند.

خیابان مقابل در اصلی ورزشگاه شهید کاظمی به وسیله خودروهای تماشاگران مسدود شده و هیچ خودرویی نمی‌تواند از مجموعه خارج شود.

تعدادی از بانوان هوادار پرسپولیس نیز در تمرین امروز حاضر هستند و برخی از آنها توانستند خودرا به داخل ورزشگاه برسانند و از نزدیک تمرینات پرسپولیس را دنبال کنند

به گزارش ایسنا، بازیکنان ابتدا به تمرین کار با توپ پرداختند. سپس برنامه‌های تاکتیکی برانکو را در دستور کار خود قرار دادند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
پرسپولیس
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Korea (the Republic of)
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
تیم ملی مهمتره یا پرسپولیس ؟
پاسخ
ناشناس
پرسپولیس
ناشناس
پرسپوليس يا ديگر باشگاهها در جام اسيا حرفي براي گفتن نخواهند داشت اينها فقط در داخل ايران مهم هستند تجربه اين را نشان داده است در تمام دنيا تيم ملي مهم تر است و اما اينجا مثل همه چيزمان با دنيا فرق دارد و تيم باشگاهي در اولويت است