جدیدترین ادعا در فوتبال ایران
جدیدترین خبرسازی در فوتبال ایران این است که حسین هدایتی قرار است کی روش و برانکو را آشتی دهد.
به گزارش آفتاب نیوز، 
نزدیکان به حسین هدایتی، مولتی میلیاردری که این روزها بیشتر از مدیران پرسپولیس درباره این تیم خبرسازی می کند، می گویند او در مقام ناجی فوتبال قرار است برانکو و کی روش را با هم آشتی دهد.
برنامه هدایتی این است در یک مراسم افطاری کی روش و برانکو را با هم رودررو کند و آنها را با هم آشتی دهد و تازه این مراسم دو مهمان ویژه دیگر هم دارد که علی کریمی و امیر قلعه نویی هستند.
البته سابقه آشتی کنان های قبلی اینچنینی که بارها بین علی دایی و علی کریمی برگزار شده، نشان داده که هیچ وقت به جایی نرسیدند و کدورت ها برطرف نشدند و باقی ماندند.
به گزارش خبرآنلاین؛ نکته مهمتر این است که کی روش بزودی و شاید همین امروز تهران را برای 6 هفته ترک می کند و به کشورش بر می گردد برای استراحت! این توافق او و تاج برای لغو اردوهای تیم ملی است.