پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۳۷۷۰۳۸
۱۰:۵۹
۱۳۹۵/۰۴/۰۴

واکنش سردار جزایری به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا

معاون ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به رای مردم انگلیس به خروج این کشور از اتحادیه اروپا تاکید کرد: اتحادیه اروپا ابزار دست آمریکا بده و تنها راه حفظ آن، اعلام علنی و عملی استقلال از کاخ سفید است.
۱۰:۵۹
۱۳۹۵/۰۴/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،
در پی اعلام نتایج اعلام نتایج همه‌پرسی تاریخی جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا و رای موافق اکثریت مردم این کشور، سردار سیدمسعود جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: خواسته مردم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا در حقیقت «نه» گفتن اکثریت مردم این کشور به ادامه تبعیت دولت انگلیس نسبت به تحمیل اراده آمریکا به این کشور است.

وی افزود: انگلیس باید تاوان سال‌ها استعمارگری و جنایت علیه بشریت را بپردازد و جدا شدن بخش‌هایی از این کشور کمترین بهایی است که خواهد پرداخت.

به گزارش فارس، سردار جزایری همچنین با اشاره به استقلال‌خواهی مردم در جزیره بریتانیا و همچنین ایسلند تصریح کرد: مردم اسکاتلند، ایرلند و سایرین حق دارند از زیر یوق رژیم پادشاهی به اصطلاح بریتانیای کبیر خارج شوند.

وی در پایان تاکید کرد: تنها راه حفظ اتحادیه اروپا اعلام علنی و عملی استقلال از کاخ سفید است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
خواهشن سردار شما به فکر مردم کشور خودتون باشین
پاسخ