پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۹:۵۶
کد خبر:۳۷۷۰۳۹
۱۱:۰۰
۱۳۹۵/۰۴/۰۴

انصراف تقوی‌نژاد از حضور در هیئت مدیره استقلال

انصراف تقوی‌نژاد از حضور در هیئت مدیره استقلال
یکی دیگر از اعضای هیئت مدیره استقلال از حضور در جمع آبی‌ها انصراف داد
۱۱:۰۰
۱۳۹۵/۰۴/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
چندی پیش اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال معرفی شدند و بر این اساس منصور پورحیدری، مسعود معینی، کامل تقوی‌نژاد، شهاب انصراف تقوی‌نژاد از حضور در هیئت مدیره استقلالجهانیان و محمدرضا حسین‌زاده به عضویت هیئت مدیره آمدند.

یک روز پس از اعلام رسمی اسامی از سوی وزارت ورزش، حسین‌زاده، مدیرعامل بانک ملی انصراف خود را از حضور در هیئت مدیره استقلال اعلام کرد تا هیئت مدیره آبی‌ها چهار نفره شود. چندی بعد وزارت ورزش اعلام کرد که حسن زمانی عضو پنجم هیئت مدیره استقلال است و با این شرایط به نظر می‌رسید دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت اما باز هم هیئت مدیره آبی‌ها دستخوش تغییرات شد چرا که کامل تقوی‌نژاد نیز انصراف خود را اعلام کرده است. اگر چه دلیل این کار مشغله کاری او بوده اما گفته شده مسائل دیگری هم در میان بوده است.

به گزارش تسنیم، با این شرایط بار دیگر هیئت مدیره استقلال چهار نفره شد و باید دید وزارت ورزش چه تصمیمی خواهد گرفت و چه فردی جایگزین تقوی‌نژاد می‌شود.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
استقلال تقوی‌نژاد
ارسال پیام
captcha