پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۳۷۷۸۹۷
۰۹:۳۱
۱۳۹۵/۰۴/۰۸

قیمت خودروها باید کاهش یابد

رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان گفت: هم خودروسازان و هم واردکنندگان خودرو قیمت محصولات خود را باید کاهش دهند.
۰۹:۳۱
۱۳۹۵/۰۴/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
محمد جعفری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه با اجرایی شدن برجام و لغو تحریم‌ها هزینه‌های تولید و واردات خودرو به کشور در حد قابل توجهی کاهش یافته است.

وی با بیان این‌که با وجود کاهش هزینه‌های تولید و واردات خودرو، خودروسازان و واردکنندگان قیمت محصولات خود را کاهش ندادند، خاطر نشان کرد: دلیل این موضوع نیز انحصاری‌بودن بازار خودروی ایران است که موجب شده عرضه‌کنندگان این محصول برخلاف حقوق مصرف‌کنندگان عمل کنند.

رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان ادامه داد: کاهش نیافتن قیمت خودروها در حالی است که بازار خودرو راکد بوده و مصرف‌کنندگان تمایلی به خرید خودروهای داخلی و وارداتی با قیمت‌های فعلی ندارند.

جعفری افزود: بنابراین اگر خودروسازان و واردکنندگان خودرو قیمت محصولات خود را کاهش ندهند، مصرف‌کنندگان نیز تمایلی به خرید نداشته و این شرکت‌ها با مشکل فروش مواجه خواهند بود.

وی با بیان این‌که شورای رقابت باید زمینه‌های انحصار در بازار خودروی ایران را از بین ببرد، خاطر نشان کرد: اولین قدم برای رفع انحصار از بازار خودروی ایران حذف تعرفه واردات خودرو به کشور است.

رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اظهار کرد: در آن صورت از یکسو خودروهای خارجی با قیمت کمتری به دست مصرف‌کنندگان رسیده و از سوی دیگر نیز خودروسازان داخلی مجبور به رقابت با خودروهای وارداتی و کاهش قیمت محصولات‌شان خواهند شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
قیمت خودرو
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
سوء مدیریت و رانت خواری در مدیریت ایرانی سبب شده که هزینه ها و قیمتها در ایران بالا باشد.اگر این رانت خواریها حذف شود و دست افراد سودجو از سر صنعت کوتاه شود هم هزینه ها کاهش مییابد و هم قیمتها.
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
بسیاری هستند که آرزو دارن بدون زحمت ماشین ارزان سوار بشن. مثلا پژو زیر 10میلیون تومان. در حالیکه هزینه تولید پژو بالای 15 میلیون هست. مردمی که روزی 20 دقیقه کار مفید انجام میدهند چطور توقع دارن بهترینها را داشته باشن؟ برای داشتن بهترینها باید مثل مردم ژاپن و چین کار کرد و زحمت کشید. هیچ کشوری با مفت خوری به جایی نرسیده.
پاسخ
saeed
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
اول فیش حقوقی شو رو کنه بعد ...
پاسخ
متضرر خورو وطنی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
باید این دو کارخانه خوردو ساز کاملا تعطیل شوند تا مردم ازدست شیادی آنها یک نفس راحت بکشند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
در صورتی که تعرفه واردات خودرو کم شود و شخص خودش بتواند حداقل یک خودرو خارجی وارد کشور کند بسیار گام بزرگی برای مردم برای مصرف سوخت کمتر ،ایمنی بیشتر و امار کمتر مرگ ناشی از تصادفات ،برداشته شده،
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
این اتفاق خوب در هر دولتی بیفته اون دولت میشه محبوب دلها برای همیشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
چسب
پاسخ
ناشناس
Oman
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
ای بابا اگه این آقا زاده ها بذارن و قید سودهای تریلیاردیشون رو بزنن هم خودرو ارزون میشه و هم مردم یک نفس راحتی میکشن کمی روی آسایش و نعمتهای زندگی کردن در قرن بیست و یک رو می بینن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
ایرانی ها کشته مرده خودرو هستند
و تنوع در این زمینه را دوست دارند
اگر این اتفاق بیفتد برای محبوبیت دولت روحانی در مردم عادی تاثیر بسیاری دارد
کاش قیمتها به سال ۹۰برگردد
پاسخ
ناشناس
Germany
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
جانا سخن از زبان ما می گویی پراید باید پانصد هزار تومان و پژو هفتصد هزار تومان شود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
اگر این اتفاق بیفتد
که روحانی میشود بیشتر محبوب. دلها
پاسخ