انتقاد به معاون پارلماني رئيس جمهوري
به گزارش آفتاب نیوز، 
حداد عادل با اشاره به تنش رخ داده در صحن علني در پي جلوگيري از بيان تذكر زادسر نماينده جيرفت گفت: اگر روزنامه اي عليه كسي مطالبي بنويسد من اجازه بيان آن را از تريبون نمي دهم چرا كه اگر اين باب باز شود فضاي مجلس تنش مي شود و ما به كار خودمان نمي رسيم.
زادسر نيز با عذرخواهي از اين كه صدايش را بر روي نماينده بلند كرده است گفت: من چند بار است كه مي خواهم تذكر دهم ولي رئيس مجلس بلندگوي مرا قطع مي كند.
نماينده جيرفت افزود: معاونت حقوقي پارلماني رئيس جمهوري در پاسخ به واكنش درست مردم خوزستان و درخصوص نطق آقاي موسوي نماينده اهواز فرمودند كه بهتر است در حادثه خوزستان گروكشي سياسي و چرتكه اندازي به محاسبات سياسي نشود.
زادسر همچنين با اشاره به اين كه مجيد انصاري در پاسخ به تذكر مهدي كوچك زاده نماينده تهران نيز گفته است كه دوستان نياز به آموزش آيين نامه دارند و به نظر مي رسد نياز به آموزش دارند. به نظر من بزرگترين جسارت تاكنون به مجلس است.
حداد عادل در پاسخ به تذكر زادسر گفت: آقاي زادسر بعد از اين كه اجازه بيان تذكرش را نيافته در جمع خبرنگاران پارلماني از من انتقاد كرده است ولي وظيفه من دفاع از شأن مجلس است و مبحث معاون رئيس جمهوري را صحبت خوبي نمي دانم.
زادسر نيز پس از بيان تذكرش از خبرنگاران خواست صحبت هايي كه در انتقاد به عملكرد رئيس مجلس در ممانعت از بيان تذكرش مطرح كرده را منعكس نكنند.