پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۱
کد خبر:۳۷۸۰۲۲
۱۸:۱۴
۱۳۹۵/۰۴/۰۸

توافق طارمی با چایکور ریزه‌اسپور برای عقد قرارداد ۳ساله

توافق طارمی با چایکور ریزه‌اسپور برای عقد قرارداد ۳ساله
مهاجم فصل گذشته پرسپولیس با سران باشگاه چایکور ریزه‌اسپور به توافق رسید.
۱۸:۱۴
۱۳۹۵/۰۴/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
مهدی طارمی که برای مذاکره با سران باشگاه چایکور ریزه‌اسپور راهی کشور ترکیه شده است، با عقد قرارداد رسمی با این تیم تنها چند قدم توافق طارمی با چایکور ریزه‌اسپور برای عقد قرارداد ۳سالهفاصله دارد.

به گزارش سایت هواداران تیم فوتبال چایکور ریزه‌اسپور (RIZESPORLULAR.COM)، روز گذشته (دوشنبه) حکمت کارامان، سرمربی ریزه‌اسپور به‌همراه متین کالکاوان، رئیس این باشگاه در شهر استانبول با مهدی طارمی که هدف اول کارامان در بازار نقل و انتقالات تابستانی است، دیدار و طرفین برای عملی شدن این انتقال با یکدیگر توافق کرده‌اند.

بر اساس این گزارش تا پایان هفته جاری مهاجم فصل پیش پرسپولیس قراردادی سه‌ساله را با ریزه‌اسپور به امضا خواهد رساند.

به گزارش تسنیم، طارمی 23ساله در فصل اخیر در 25 بازی که برای پرسپولیس به میدان رفت 16 گل به ثمر رساند و پنج پاس‌گل هم داد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha