پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۷۸۲۳۱
۱۴:۳۹
۱۳۹۵/۰۴/۰۹

غیبت قهرمان المپیک لندن در المپیک ریو 2016+تصویر

غیبت قهرمان المپیک لندن در المپیک ریو 2016+تصویر
سالی پیرسون، قهرمان المپیک رشته 100 متر با مانع به دلیل پارگی همسترینگ در تمرین از شرکت در المپیک ریو کناره‌گیری کرد.
۱۴:۳۹
۱۳۹۵/۰۴/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،
پیرسون استرالیایی در المپیک لندن در رشته 100 متر با مانع مدال طلا کسب کرده است.  این ورزشکار 29 ساله پیش از این یک سال به دلیل آسیب‌دیدگی‌ از ناحیه مچ دست در مسابقات حضور نداشت. در حال‌ حاضر او به دلیل آسیب‌دیدگی‌ همسترینگ نمی‌تواند در  المپیک ریو شرکت کند.

پیرسون در سال 2011 قهرمان جهان شده و در  المپیک پکن نیز مدال نقره کسب کرده است. او بعد از غیبت طولانی، نتایج خوبی در مسابقات نگرفته بود و تمرینات سختی را برای آمادگی  المپیک انجام می داد.

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از یورو اسپورت، با توجه به شرایط پیرسون او احتمالا تا مسابقات مشترک المنافع سال 2018 در تورنمنت‌های بین‌المللی حضور خواهد داشت.

غیبت قهرمان المپیک لندن در المپیک ریو 2016+تصویر


گزارش خطا
برچسب‌ها:
سالی پیرسون
ارسال پیام
captcha