پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۲۴
کد خبر:۳۷۹۲۹۴
۱۸:۵۲
۱۳۹۵/۰۴/۱۳

پرسپولیسی‌های قدیمی در «خندوانه» +عکس

امشب علی انصاریان، بهنام ابوالقاسم‌پور و اسماعیل حلالی به عنوان بازیکنان سابق تیم پرسپولیس، مهمانان «خندوانه» هستند و در این برنامه قرار است حرف‌ها و خاطراتی را مطرح کنند.
۱۸:۵۲
۱۳۹۵/۰۴/۱۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، بعد از حضور بازیکنان سابق «استقلال» در برنامه «خندوانه»، این بار نوبت به «پرسپولیسی‌»ها رسیده است.

پرسپولیسی‌های قدیمی در «خندوانه» +عکس

به گزارش روابط عمومی «خندوانه»، امشب علی انصاریان، بهنام ابوالقاسم‌پور و اسماعیل حلالی به عنوان بازیکنان سابق تیم پرسپولیس، مهمانان «خندوانه» هستند و در این برنامه قرار است حرف‌ها و خاطراتی را مطرح کنند.

بازیکنان سابق پرسپولیس در حال حاضر در عرصه مربیگری فعالیت می‌کنند که البته علی انصاریان چند سالی است که تنها یک چهره ورزشی به حساب نمی‌آید و با فعالیت‌هایی که در زمینه بازیگری و حتی تهیه‌کنندگی داشته، چهره‌ای هنری هم محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، برنامه «خندوانه» با حضور بازیکنان سابق پرسپولیس، امشب ساعت 23 از شبکه نسیم پخش می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
خندوانه
ارسال پیام
captcha