پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۳۷۹۹۶۰
۰۹:۵۷
۱۳۹۵/۰۴/۱۷

فرزند قذافی آزاد شد

فرزند قذافی آزاد شد
منابع تاکید کردند که سیف الاسلام قذافی در اواسط ماه آوریل گذشته آزاد شده است.
۰۹:۵۷
۱۳۹۵/۰۴/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،
منابع در مصاحبه با شبکه المیادین تصریح کردند که وزیر دادگستری لیبی تاکید نموده است که شروط قانون عفو عمومی بر سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی اجرا شده است.

به گزارش آفتاب‌نیوز، طبق اسنادی که شبکه المیادین به دست آورده است وزیر دادگستری لیبی در ماه آوریل گذشته دستوری را به فرمانده گردان حفاظت از سیف الاسلام قذافی جهت آزادی وی فرستاد.

فرزند قذافی آزاد شد

سیف الاسلام قذافی که از وی به عنوان جانشین پدرش یاد می‌شد، نقش موثری در سرکوب شورش‌های مردمی سال 2011 لیبی داشت که هزاران کشته برجای گذاشت.

قانون عفو عمومی که سال گذشته پارلمان لیبی آن را تصویب کرد، تمامی زندانیان سیاسی از جمله سیف الاسلام قذافی را مادامی که درباره آنها حکمی صادر نشده باشد شامل می‌شود.

وکلای مدافع سیف الاسلام قذافی اعلام کرده بودند که از دادگاه جنایی بین المللی نیز خواهند خواست تا پیگیری پرونده وی را متوقف کند، چراکه در لیبی علیه او اقدامات قضایی انجام شده و یک شخص را نمی‌توان در یک پرونده دو بار محاکمه کرد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
اخر این ملتهای عقب مانده بی سواد را چه به انقلاب.
پاسخ