پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۳۸۰۲۹۰
۲۰:۴۰
۱۳۹۵/۰۴/۱۸

مجید جلالی: به آینده پیکان امیدوار شدم

سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران،گفت: با عملکرد شاگردانم در دیدار با تراکتورسازی تبریز به آینده پیکان امیدوار شدم.
۲۰:۴۰
۱۳۹۵/۰۴/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
مجید جلالی عصر جمعه در پایان دیدار تدارکاتی تراکتورسازی و پیکان که با تساوی یک بر یک همراه شد، عنوان کرد: در این بازی کیفیت بالایی از تیم خود دیدم و به آینده امیدوار شدم.
وی با تاکید براینکه رویارویی با تیم قدرتمند تراکتورسازی محک خوبی برای پیکان بود،‌ افزود: پیکان می تواند حقانیت خود را در فصل جاری لیگ برتر ثابت کند.
جلالی با اشاره به اینکه جوانان با انگیزه ای به ترکیب پیکان اضافه شده اند، عنوان کرد: چند مهره باتجربه نیز جذب شده و با توجه به بضاعت و توانم، تیم خوبی را مهیا کرده ایم.
سرمربی پیکان درمورد زمان زیاد فصل نقل و انتقالات، بیان داشت: تاخیر در روند یارگیری در برنامه های اماده سازی تیم ها مشکل ایجاد می کند.
وی همچنین با اشاره به تغییر و نامشخص بودن زمان آغاز مسابقات لیگ، افزود: این مسائل در فوتبال ما طبیعی است.
جلالی در پایان از برگزاری دیدار تدارکاتی با ذوب آهن خبر داد و گفت: به دنبال برگزاری این بازی در ورزشگاه شهدای قدس تهران هستیم.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فوتبال
ارسال پیام
captcha