پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۸۰۶۰۰
۱۱:۴۶
۱۳۹۵/۰۴/۲۰

مرگ گاو باز اسپانیایی در پخش زنده تلویزیونی +عکس

یک گاو باز 29 ساله اسپانیایی روز شنبه در جریان یک اجرای گاو بازی در شهر " تروئل" در شرق اسپانیا به دلیل مصدومیت شدید از ضربه شاخ گاو و در حالی که صحنه زخمی شدن و مرگ او در برنامه زنده تلویزیونی در حال پخش بود، درگذشت.
۱۱:۴۶
۱۳۹۵/۰۴/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،  ویکتور باریو " گاو باز مشهور و صاحب عنوان اسپانیایی روز شنبه و پس از اینکه در اجرای برنامه خود در استادیومی در شهر " تروئل" به شدت با شاخ گاو مصدوم شده بود پس از انتقال به بیمارستان درگذشت.

به گزارش عصر ایران، گاو خشمگین پس از به زمین زدن این گاو باز شاخ خود را در قفسه سینه او فرو کرد.

این نخستین بار در قرن حاضر است که یک گاو باز در اسپانیا کشته می شود. آخرین بار در سال 1987 یک گاو باز اسپانیایی در اثر شدت جراحات وارده از سوی گاو در اسپانیا کشته شده بود.

"گاو بازی" که یک سنت قدیمی رایج در اسپانیا و بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین است، در سال های گذشته  از سوی مدافعان حقوق حیوانات تقبیح شده و فعالان حقوق حیوانات به دلیل خشونت های موجود در این " سرگرمی خونین" خوستار توقف انجام آن هستند.

مرگ گاو باز اسپانیایی در پخش زنده تلویزیونی +عکس
گزارش خطا
برچسب‌ها:
گاو باز
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
دکتر شریعتی مرحوم اینو میگه نفله!
پاسخ
روزبه
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
افتاب عزیز توضیح کامل ندادی! در تصویر بالا کدام یکی گاو بود؟
پاسخ