پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۳۸۱۵۹۵
۱۷:۱۲
۱۳۹۵/۰۴/۲۴

یک خودروی خاص؛ پورشه، بنز و فولکس واگن+تصویر

یک خودروی خاص؛ پورشه، بنز و فولکس واگن+تصویر
وقتی از خودروهای خاص حرف می زنیم سه پارامتر فناوری پیشرفته ، طراحی عجیب و تولید محدود را به عنوان شاخص های تمایز در ذهن داریم.
۱۷:۱۲
۱۳۹۵/۰۴/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،
این خودرو محصول مشترک سه غول خودروسازی آلمان است که به سفارش صدراعظم آلمان و تنها یک نمونه از آن ساخته شده است.

قوه محرک این خودرو یک پیشرانه بنزینی 4 سیلندر است که مانند فولکس بیتل با هوا خنک می شود. این خودرو می تواند با استفاده از پیشرانه تولیدی فولکس واگن که مجهز به سیستم سوخت رسانی انژکتوری است تا 170 کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد.

نکته جالبی که در طراحی آن نهفته است آن است که این خودرو دارای دو سوئیچ طلایی و نقره ای می باشد که راننده می تواند با استفاده از سوییچ نقره ای تنها از دنده های یک و دو استفاده کند و 30 کیلومتر سرعت بگیرد ، اما با سوئیچ طلایی هیچ محدودیتی وجود ندارد تا به راحتی به 170 کیلومتر بر ساعت برسد.

یک خودروی خاص؛ پورشه، بنز و فولکس واگن+تصویر

منبع: جام جم

گزارش خطا
برچسب‌ها:
خودرو
ارسال پیام
captcha