آفتابنیوز : علی نبیان در مراسم آغاز به کار جشنواره ملی سفره ایرانی در رامسر تصریح کرد: با حضور استان های مازندران، گیلان، گلستان و قزوین جشنواره ملی سفره ایرانی در حال برگزاری است.
معاون عمرانی استاندار مازندران، هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقای مصرف غذاهای سنتی و محلی دانست و اظهار کرد: جشنواره غذا در رامسر شکل خوبی پیدا کرده است تا بتوانیم گام های خوبی در برای جذب مسافران و گردشگرانی که به مازندران سفر کردهاند بیابیم.
وی با اشاره به اینکه غذاهای سنتی در استان مازندران و اطراف آن به فراموشی سپرده شده است، تصریح کرد: با برگزاری جشنواره های سنتی و با حضور مردم و مسافرین در جای جای مازندران باید این غذاها مورد شناسایی بیشتر و استفاده بهتر قرار گیرد. رستوران های مازندران غذاهای سنتی محلی را را فراموش کرده اند. با برپایی این جشنواره ها غذاهای محلی در منوی رستوران ها راه پیدا می کنند.
به گزارش ایسنا، نبیان، کیفیت مناسب و ارگانیک را از مزیت های غذاهای محلی عنوان کرد و گفت: غذاهای محلی از طرفداران ویژه ای برخوردار است.