نجات 20 غریق در سواحل مازندران
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر مازندران گفت: دیروز(چهارشنبه 30 تیرماه) نجاتگران و ناجیان غریق مستقر در سواحل مازندران موفق شدند 20 نفر غریق را از خطر مرگ نجات دهند.
آفتابنیوز :
«مجتبی اکبری» افزود: دیروز نجاتگران و ناجیان غریق با انجام 33 عملیات امدادی موفق شدند ضمن نجات 20 نفر از خطر غرق شدن، نسبت به ارائه خدمات درمان سرپایی به 70 نفر اقدام کنند.
وی افزود: از مجموع غریق نجات یافته 5 نفر در ساحل چالوس، 3 نفر در رامسر، 5 نفر در ساحل بابلسر، 2 نفر در نوشهر، 2 نفر در نور، 2 نفر در محمودآباد و یک نفر در ساحل تنکابن بوده است.
به گزارش ایسنا، اکبری یادآور شد: 919 نفر از نیروهای امدادی جمعیت هلالاحمر و ناجیان غریق با بهکارگیری 7 دستگاه آمبولانس، 45 دستگاه موتورسیکلت، 3 فروند قایق نجات، 10 فروند جت اسکی و یک دستگاه خودروی پشتیبانی در این عملیاتهای روز گذشته در ساحل مازندران مشارکت داشتند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه