پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۸۳۲۸۲
۲۱:۳۷
۱۳۹۵/۰۴/۳۱

آیت‌الله قبله‌ای درگذشت

آیت‌الله حاج میرزا خلیل قبله‌ای از اساتید پیشین دانشگاه علوم قضایی به رحمت حق شتافت.
۲۱:۳۷
۱۳۹۵/۰۴/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،
آن عالم ربانی از فقها و مدرسین حوزه و دانشگاه بود که عمر خود را صرف تربیت طلاب در حوزه علمیه قم و تهران و همچنین دانشگاه‌های تهران به ویژه دانشگاه علوم قضایی کرد.

آن مرحوم از شاگردان برجسته‌ حضرت آیت‌الله العظمی خوئی (ره) و حضرت امام (ره) و آیت‌الله العظمی حجت کوه کمری و دیگر مراجع بود و بعد از انتقال به تهران در مدرسه علوم دینی مروی و شهید بهشتی (سپه‌سالار قدیم) به تدریس سطوح عالی پرداخت.

به گزارش ایسنا، مرحوم آیت‌الله قبله‌ای علاوه بر تدریس آثار گرانقدری را تألیف و به جامعه علمی ارائه داد که از آن جمله می‌توان به علی (ع) و نامه‌هایش، قواعد فقه، آیات الاحکام، ارث، اصول فقه و شرح و ترجمه مبانی تکلمه المنهاج آیت‌الله خوئی اشاره کرد.

مراسم تشییع پیکر آن فقید سعید شنبه (2 مرداد) و از ساعت 9:30 از مقابل منزلش به نشانی خیابان آزادی، خیابان اسکندری شمالی، پس از فرصت، کوچه خازنی پلاک 21 برگزار و مجلس ختم نامبرده هم از ساعت 16 الی 17:30 دوشنبه (چهارم مرداد) در مسجد نور میدان فاطمی برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha