کد خبر: ۳۸۳۳
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۸۴ - ۱۶:۴۵
با انتخاب لاریجانی به عنوان نامزد نهایی شورای هماهنگی

ائتلاف 5 علیه 1 شکل گرفت

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار خبر
سايت تابان در واقع نام ديگر سايت آبادگران است ،همين چند ساعت پيش خبر انتخابات لاريجاني را با ترفند خاصي چنين مخابره كرد:كانديداي نهايي بخش احزاب شوراي هماهنگي ،در غياب عده كثيري از فعالين شوراي هماهنگي معرفي شد. 
این سایت با درج عبارت غياب عده كثيري از فعالين به قهر آنها از شوراي هماهنگي ونارضایتی از معرفی لاریجانی اشاره کرده است 
اين سايت درادامه مي‌نويسد :دراين جلسه كه جمعي از روساي شوراي هماهنگي استان ها و ستادهاي تبليغاتي وهمچنين نمايندگان مجلس شوراي اسلامي حضور داشتند ،باهنر عضو كميته منتخب شوراي هماهنگي در ضمن سخنراني علي لاريجاني رابه عنوان كانديداي نهايي شوراي هماهنگي معرفي كرد.

سایت آبادگران با به کارگیری اين عبارت اعتراض تلویحی خود را به این موضوع امروز قرار نبوده كه لاريجاني يا كسي ديگري به عنوان كانديداي نهايي معرفي شود،امااينگونه شده است ، بیان می کند. 
تابان در ادامه می نویسد : بر پايه اين گزارش هر چند برخي از نمايندگان مجلس و فعالان شوراي هماهنگي پيش از اين اعلام كرده بودند كه قرار نيست درجلسه روز جمعه فردخاصي معرفي شود.اما باهنر اين موضوع را رد وتاكيد كرد كه گزينه نهايي شوراي هماهنگي لاريجاني است .

اما نكته جالب در انتهاي اين خبر قرار دارد:شنيده هاي خبرنگار تابان حاكي است كه علي لاريجاني كانديداي مورد حمايت ناطق نوري ،باهنر و عسگر اولادي ،علي رغم مخالفت هاي بسيار دردرون بدنه اجتماعي شوراي هماهنگي به عنوان كانديداي بخش احزاب شوراي هماهنگي معرفي شده است . 

در ساختار اين عبارات سه نكته اساسي نهفته است :
الف)علي لاريجاني تنها كانديداي منتخب ناطق نوري ،باهنر وعسگر اولادي است نه كانديداي شوراي هماهنگي .
ب)معرفي علي لاريجاني با مخالفت هاي بسيار در درون بدنه اجتماعي شوراي هماهنگي روبه رو بوده است .
ج)لاريجاني فقط كانديداي نهايي بخش احزاب شوراي هماهنگي است نه كل شورا. 

ما قبول نداریم !

اما پس از مخابره ماهرانه ودر عين حال تو در توي  سايت وابسته به آبادگران ،اين عضوبلند پايه جمعيت ايثارگران بودكه مي بايد مخالفت خود را با اين انتخاب علني تر سازد . 

بيژن مقدم كه سردبير خبرگزاري فارس هم نيز هست ،در گفت و گو با خبرنگار ايلنا مي گويد اصرار بر روي كانديدايي كه راي نمي آورد از سوي هر تشكلي كه باشد ، هيچ منطقي ندارد . مقدم با بيان اينكه اصولگرايان بايد از كسي در انتخابات رياست جمهوري حمايت كنند كه در افكارعمومي آراي بالايي داشته باشد ،گفت :اگر نتايج نظر سنجي در اوايل خرداد ماه آراي بالاي لاريجاني رانشان دهد ،جمعيت ايثارگران از كانديداتوري وي حمايت خواهد كرد اما اصراري به حمايت از كانديداي كه آراي پاييني دارد، نداريم. 

از گفته هاي مقدم فقط يك مطلب رامي توان برداشت ؛لاريجاني از سوي مردم انتخاب نخواهد شد،چون نظر سنجي ها اين را مي گويند .

افزایش تنش
در این بين حميدرضا ترقي هم وارد معركه مي‌شود ودر پاسخ به اعتراض آبادگران – ايثارگران به اين انتخاب مي گويد :با توجه به نظر سنجي هاي موجود و معيارها،تغييركانديداي منتحب بسيار بعيد است . به عبارت ديگر تيم سه نفره شوراي هماهنگي بعيد است كه به غير از لاريجاني كسي ديگري را معرفي كنند. 

ترقی ضمن اینکه پاسخ بیژن مقدم را می دهد، از سوی دیگر با حمله به مواضع علی دارابی عضو دیگر جمعیت ایثارگران که گفته بود شورای هماهنگی با ساز وکار شیخوخیت و پدر سالاری رفتار می کرد و عامل جدایی ولایتی شد، می گوید: شورای هماهنگی در اختیار فرد نیست که مصادره شود، بلکه این شورا متعلق به تمام نیروهای انقلاب است. ترقی حملات خود را با این عبارات شدت می بخشد: اتفاقآ دلیل جدا شدن ولایتی از شورای هماهنگی همین جمعیت ایثارگران بود. چرا که آنها به کاندیدای خاصی گرایش داشتند . آنها به تصمیم و نظر شورای هماهنگی احترام نمی گذارند و به دنبال به صحنه آوردن کاندیدای خودشان هستند و به هیچ وجه هم حاضر به پذیرش نظر جمع نیستند. آقای ولایتی هم به همین دلیل از شورای هماهنگی جدا شد.

ائتلاف 5 علیه 1

پس از چند حمله متقابل در میان ایثارگران- آبادگران و تیم سه نفره شورای هماهنگی ، محمد دهقان نماینده اصول گرا در مجلس و عضو ستاد انتخاباتی قالیباف می گوید: علی لاریجانی کاندیدای شورای هماهنگی است اما همه اصول گرایان وی را انتخاب نکرده اند. 

وی موضع بسیار جالبی می گیرد: اگر همه کاندیداهای اصول گرایان لاریجانی را قبول داشته باشند ، مشکلی نیست، اما این در حالی است که اینگونه نیست.
دهقان می افزاید: بقیه کاندیداها در بین خود میثاق نامه را امضا کرده اند این تصمیم را قبول ندارند و خواهان نظر سنجی برای انتخاب کاندیدای نهایی اصول گرایان هستند.
 
توهم توطئه 

در میان جنگ و دعواهای واقعی هم می توان برخی اوقات به مواردی جالب بر خورد. اظهارات یک عضو شوراي مرکزي جمعيت ايثار گران از همین دست از موارد است.
مجتبي شاکري در گفت وگو با سایت خبری"هاتف " می گوید: اصول گرايان براي رسيدن به مصداق 3 مرحله ي وي‍‍ژگي هاي" شخصيتي " ،" بيروني "و "نظرسنجي" را تعريف کرده بودنداما آن فرايند شکست خورد .
عضو شوراي مرکزي جمعيت ايثار گران در خصوص علت شکست خوردن اين فرايند می افزاید:نقش حزب کار گزاران در اين خصوص بارز است. نفوذي هاي آنها خبرها را بردند به روزنامه "شرق " و به اختلافات دامن زدند .
وي در پاسخ به اين سوال كه "آيا اين نفوذي ها را شناسايي كرده ايد؟" ، گفت: اين افراد براي ما مشخص هستند و در زمان مناسب آنها را معرفي مي كنيم. 

لاریجانی کیست؟ 

علي لاريجاني متولد سـال 1336 , فرزند مرجع بزرگوار تقليد مرحوم آيت الله العظمي حاج ميرزا هاشم آملي از علماء برجسته حوزه هاي علميه نجف و قم مي باشد . وی همچنين داماد استاد شهيد آيت الله مرتضي مطهري است . 

لاريجاني در سال 1358 در رشته رياضيات و علوم کامپيوتر در مقطع ليسانس از دانشگاه صنعتي شريف با رتبه اول فارغ التحصيل شد . سپس به پيشنهاد و توصيه استاد شهيد مرتضي مطهري تغيير رشته داد و فوق ليسانس و دکتراي خود را در رشته فلسفه غرب از دانشگاه تهران اخذ نمود . 
وي هم اکنون استاد و عضو هيئت امناء چندين دانشگاه و مرکز پژوهشي است. دکتر علي لاريجاني در زمينه هاي مختلف داراي تاليفات علمي است که از جمله آن 3 کتاب در زمينه فلسفه کانت و 15 مقاله پژوهشي در موضوعات مختلف علمي است . 

علي لاريجاني قبل از انقلاب در مبارزات اسلامي ملت ايران حضور  داشت و پس از پيروزي انقلاب سلامي نيز داراي مسئوليت هاي متعددی بوده است .وي بعد از پيروزي انقلاب به و توصيه استاد شهيد مرتضي مطهري  به صدا وسيما  رفت و بعنوان مدير کل برون مرزي و دفتر مرکزي خبر سازمان صدا وسيما انجام وظيفه نمود.  علي لاريجاني سپًس مسئوليت  رياست سازمان صدا وسيما را طي سالهاي 60 و 61 عهده دار شد . 


لاريجاني طي سالهاي 61 تا 70 در سمت هاي : معاونت وزارت کارو امور اجتماعي, معاون وزارت پست و تلگراف و تلفن , معاونت وزارت سپاه و جانشين ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي انجام وظيفه نمود.

وی در سال 1370 بعنوان وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به مجلس شوراي اسلامي معرفي و تا سال 1372 در اين وزارتخانه خدمت کرد. وي سپس در سال 1373 بنا به حکم مقام معظم رهبري  بعنوان ريئس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران منصوب شد و تا سال 1383 به مدت ده سال مديريت اين سازمان را به عهده داشت .

دوران مدیریت لاریجانی در این رسانه هرچند با گسترش کمی صدا و سیما همراه بود اما ورود رسانه ملی به برخی از جناح بندیهای سیاسی و نیز ساخت ربخی برنامه ها همچون هویت و یا چراغ (که لاریجانی خود به وجود برخی اشتباهات در آن معترف است) با انتقادات فراوانی از سوی اصلاح طلبان روبرو شد. 
لاریجانی در نهایت پس از ده سال حضور در صدا و سیما اکنون در دهه پنجم زندگی خود قصد دارد بختش را برای کسب عنوان ریاست جمهوری نیز بیازماید .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین