پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۰
کد خبر:۳۸۳۴۶۸
۲۳:۴۴
۱۳۹۵/۰۵/۰۱

اوباما: کودتای ترکیه را محکوم می‌کنیم/ بررسی درخواست استرداد «گولن»

رئیس جمهور آمریکا ضمن محکومیت کودتای ترکیه، تاکید کرد درخواست ترکیه برای بازداشت گولن، طبق قوانین آمریکا بررسی خواهد شد.
۲۳:۴۴
۱۳۹۵/۰۵/۰۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
 «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد درخواست ترکیه مبنی بر استرداد «فتح‌لله گولن» را «مطابق با قوانین آمریکا» بررسی خواهند کرد.

اوباما در کنفرانس خبری تصریح کرد اینکه می‌گویند آمریکا از وقوع کودتا خبر داشته یا در طراحی آن دخیل بوده، نادرست است و روابط دو کشور را به خطر می‌اندازد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در این باره افزود: «(رئیس جمهور اردوغان) باید اطمینان حاصل کند که نه فقط خودش بلکه همه اعضای دولتش درک کنند آن گزارشات کاملا غلط هستند زیرا زمانی که چنین شایعاتی شروع به گسترش یافتن می‌کنند مردم ما را در ترکیه به‌خطر می‌اندازد.»

به گزارش فارس،رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد: تفکر دست داشتن آمریکا در کودتای ترکیه می‌تواند اتحاد و همکاری حیاتی میان ترکیه و آمریکا را تهدید کند. پس تا جایی که می‌توان شفاف و بدون ابهام باشم، می‌گویم که آمریکا کودتا در ترکیه را محکوم می‌کند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha