پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۳۸۳۵۷۸
۱۲:۰۱
۱۳۹۵/۰۵/۰۲

ابراهیم جعفری برای عادل الجبیر خط و نشان کشید+عکس

ابراهیم جعفری برای عادل الجبیر خط و نشان کشید+عکس
وزیر خارجه عراق در حاشیه اجلاس اعضای ائتلاف بین المللی ضد تروریسم برای وزیر خارجه سعودی خط و نشان کشید.
۱۲:۰۱
۱۳۹۵/۰۵/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
وزیر امورخارجه عراق روز جمعه در حاشیه اجلاس اعضای ائتلاف بین المللی ضد تروریسم به رهبری آمریکا، به همتای سعودی خود درباره اظهارات مداخله گرایانه وی و سفیر کشورش در بغداد، تذکر داد و این اظهارات را قاطعانه مردود دانست.

احمد جمال سخنگوی وزارت امور خارجه عراق در بیانیه ای گفت که وزیران خارجه عراق و سعودی در حاشیه نشست ائتلاف بین المللی، ملاقات کرده اند.

وی گفت در این دیدار ابراهیم جعفری به عادل الجبیر در خصوص اظهارات مداخله جویانه وی و ثامر السبهان سفیر این کشور در بغداد، گفت: وزیر امورخارجه عراق نسبت به ادامه این اظهار نظرها ابراز نگرانی کرده است.

ابراهیم جعفری برای عادل الجبیر خط و نشان کشید+عکس

به گزارش خبرآنلاین، عادل الجبیر به دنبال دخالت های مکرر سفیر کشورش در بغداد که با اعتراض های گسترده ای روبه رو شد ، در جریان یک کنفرانس خبری در پاریس، خواستار انحلال الحشدالشعبی شده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha