پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۸۴۹۴۰
۰۰:۳۴
۱۳۹۵/۰۵/۰۸

واکنش ایران به بیانیه کمیته ٤ جانبه اتحادیه عرب

وزارت امور خارجه با رصد دقیق ، تمام تحولات نشست اخیر اتحادیه عرب ، اسناد منتشره و اقدامات برخی کشور ها در این اجلاس را مورد بررسی قرار داد.
۰۰:۳۴
۱۳۹۵/۰۵/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
 بهرام قاسمی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه درباره نشست اخیر اتحادیه عرب تصریح کرد: وزارت امور خارجه  با رصد دقیق ،  تمام تحولات نشست ، اسناد منتشره و اقدامات برخی کشور ها  در این اجلاس را مورد بررسی قرار داد. براین اساس صدور  بیانیه جداگانه کمیته ٤ جانبه اتحادیه عرب علیه کشورمان در حاشیه اجلاس اخیر موریتانی  نشاندهنده ناکامی سعودیها در اجماع‌سازی می‌باشد.

وی افزود: سیاست‌های تفرقه‌انگیز عربستان و اصرار و فشار  این کشور بر سایر کشورها برای حمایت از جنگ افروزی در یمن ،حمایت از تروریست‌ها در سوریه و عراق و سرکوبگری در بحرین و خیانت سعودی‌ها به جهان عرب در اتحاد علنی بارژیم صهیونیستی باعث شد که  اجلاس موریتانی بی رونق و با حداقل مشارکت برگزار شود.

وی به اندک کشورهایی که کماکان از سیاست‌های فتنه‌انگیزانه سعودی‌ها حمایت می‌کنند هشدار داد: این همراهی در آینده  نتیجه‌ای جز ایجاد مسئولیت در جنایاتی همچون کودک کشی و حمایت از تروریسم  نخواهد داشت.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
اتحادیه عرب
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
جواب من برای سران عرب نگاه کردن فیلم شیردل و پاسخ مبارزان به دولت بریتانیاست شایسته ترین جواب به جهان عرب همین است
پاسخ
ناشناس
Saudi Arabia
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
...... تاریخ تبری را مطالعه کنید
پاسخ
ناشناس
Saudi Arabia
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
مشکل عربستان این است
باورهای سیاسی را با بارورهای مذهبی خودش مخلوط میکند ، میشود
پاسخ