آفتابنیوز : درحاليکه بخش اعظم جهان سرگرم مذاکرات اتحاديه اروپا و ايران در مورد مسايل هسته ای است، پرويز مشرف رئيس جمهور پاکستان آدم کليدی مورد اعتماد ايالات متحده در منطقه، برای کشيدن فرش از زير پای مذاکرات نقشه می کشد. مشرف در اواخر فوريه با قبول اين که بعضی بخش های سانتريفوژ را به ايران داده است، هديه بزرگی به بوش داد.
اعتراف مشرف همراه با اعلام اين که پاکستان قسمت هايی از سانتريفوژ استفاده شده را در اختيار آژانس بين المللی اتمی خواهد گذاشت، برای مقامات آمريکايی فرصت جديدی بوجود آورد تا به مذاکرات اروپا با ايران خاتمه دهد و شورای امنيت سازمان ملل را تحت فشار قرار دهد که اقدام عليه ايران را به اجرا بگذارد.
پيشنهاد آمريکا مبنی بر ارائه امتيازات اقتصادی به ايران که برای گمراه کردن داده شده و همزمان اعترافات ناگهانی پاکستان در مورد سانتريفوژ، استراتژی اتحاديه اروپا را به گل می نشاند.
اگر "smoking gun" مشرف درست در بيايد، اتحاديه اروپا در مورد ارجاع مساله ايران به شورای امنيت به شدت تحت فشار قرار می گيرد و جهان شاهد تکرار حوادثی خواهد بود که به جنگ عراق ختم شد. آن وقت می توانيم در انتظار قطع نامه های سازمان ملل، بازرسی های سرزده تسليحاتی ، داستان " تبعيت کامل " ايران و سرانجام اعلام جنگ باشيم.
ولی هيچ يک از اين ها بدون پذيرش کامل سياست خارجی آمريکا توسط مشرف ممکن نبود. غير از مورد سانتريفوژها، مشرف امکانات پاکستان را تماما در اختيار حمله احتمالی آمريکا به ايران قرار داده است.
او از شورش دراز مدت در بلوچستان استفاده کرده تا پايگاه نظامی جديدی بسازد و هزاران سرباز را در آن مستقر کند. اين اقدام مهم به اضافه در اختيار گذاشتن پايگاه هوايی دال بلدين " بلوچستان" که بعد از 11 سپتامبر در اختيار آمريکا گذاشته شد، برای آمريکايی ها اين امکان را فراهم می آورد که توانايی های جنگی خود را افزايش دهند.
در ژانويه 2005 ، مشرف به نيروهای آمريکايی کمک کرد تا از طريق عمليات آزمايشی مشترک پاکستان و آمريکا با گذرگاه های کراچی آشنا شوند.
هدف تمرين مشترک اين بود که به سربازان آمريکايی کمک کند تا با شرايط جغرافيايی کراچی که از بسياری جهات شبيه ايران است آشنايی پيدا کنند.
علاوه بر اين بعضی از گزارشها حاکی از اين است که همکاری مشرف و دولت بوش بسيار گسترده تر از آن است که مشرف حاضر باشد آن را علنا اعلام کند.
ريچارد سيل وابسته اطلاعاتی يونايتد پرس اينترناشنال می نویسد: مشرف به جنگجويان ايرانی ضد رژيم اجازه داده است که از استان بلوچستان پاکستان که نزديک ايران قرار دارد عمليات انجام دهند. پيش از اين سيمور هرش مقاله ای منتشر کرد که در آن گفته شده بود دانشمندان پاکستانی و کماندوهای آمريکايی در داخل ايران عمليات انجام می دهند.
اين گزارشها از درجه اعتماد بالايی برخوردار هستند، بويژه وقتی که آن ها را در کنار فعاليت نظامی در بلوچستان و اظهارات اخير مشرف بگذاريم که گفت, " ما اميدواريم آمريکا به ايران حمله نکند. و در صورت حمله پاکستان بی طرف باقی خواهد ماند."