پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۸۵۷۶۱
۱۶:۴۰
۱۳۹۵/۰۵/۱۱

قاسمی در واکنش به سخنان اخیر رئیس سازمان سیا: به جز مباحث هسته‌ای، مذاکره دیگری بین آمریکا و ایران مطرح نبوده و نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان این که رئیس سازمان سیا در جایگاهی نیست که بتواند در مورد مسائل داخلی ایران به اظهار نظرهای بی ربط و بیجا بپردازد گفت: به جز مباحث هسته ای، مذاکره دیگری بین آمریکا و ایران مطرح نبوده و نیست.
۱۶:۴۰
۱۳۹۵/۰۵/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه، بهرام قاسمی در پاسخ به سئوالی در خصوص اظهارات اخیر جان برنان رئیس سازمان سیا در موسسه آسپن تاکید کرد: اینگونه اظهارات مقامات آمریکائی با هدف عملیات روانی در جهت ایجاد تفرقه و دو قطبی سازی در جامعه ایرانی صورت می گیرد که از نظر ما مردود و محکوم است.

وی با بیان اینکه انسجام، وحدت و همبستگی ملت و دولت ایران نمونه ای بارز در منطقه و جهان است، گفت: مردم ایران هوشیارتر از آن هستند که اینگونه سخنان نابجا و نامربوط را تکرار کرده و به آن دامن بزنند و بارها به این سخنان تفرقه آمیز و جهت دار که با اهداف خاص، مشکوک و حساب شده ای بیان می شود ، عکس العمل لازم را نشان داده اند.

قاسمی خاطرنشان کرد: ملت ایران فارغ از دسته بندیهای ساختگی سازمانهای اطلاعاتی غرب، از اهداف، آرمانها و تامین منافع ملی حمایت کرده و یکپارچگی دولت و مردم را به اثبات رسانده اند.
سخنگوی وزارت امور خارجه با تکذیب اظهار نظر رئیس سازمان سیا مبنی بر اینکه 'مباحث گسترده ای میان ایران و آمریکا در جریان است' افزود: به جز مباحث هسته ای، مذاکره دیگری بین آمریکا و ایران مطرح نبوده و نیست.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سازمان سیا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
ملت بزرگ ایران، از هر قوم و قبیله ، و زبانی' زیر پرچم جمهوری اسلامی ، و در سایه رهبری قدرتمند ، افتخار دارد که: پوز اجنبی ها رو به خاک بمالد - تقسیم بندی سیاسی تند رو و معتدل از نظر ملت فهیم ایران رد ؛ و فهم ملت از این سخنان، این است که میخواهند وحدت و برادری ایرانیان را خدشه دار کنند.
اما ملت بیدار و ؛ یکصدا در کنار همدیگر می مانیم.
هدف همه گروه های سیاسی منفعت ملی ایرانیان است و در راستای تأمين منافع ملی ؛ طبیعی ست، که ' هر یک از گروه های سیاسی با روش خاص و از زاویه دید خودش در صدد -تحقق این امر مهم باشد.
ما ملت ایران پی برده ایم ، گروه های سیاسی همه در کلان سیاست حافظ منافع ملت ایران هستند.

صاحبان مناصب سیاسی، چون برخواسته از نظر مردم هستند، ما بعنوان ملت ایران به آنها اعتماد کامل داریم؛ .
بنا به اقتضائات زمانی ' چنانچه بعنوان تاکتیک نیاز باشد ؛مسؤلین از طرف مردم میتوانند- زیر نظر رهبری هر نوع گفتگویی را در جهت عزت ' و منفعت و مصلحت ، ملت بزرگ ایران" انجام دهند.


در نهایت مسؤلین هم چون برخواسته از رای و نظر مردم هستند" پس باید در عمل نشان دهند که گوش بفرمان ملت هستند و در جهت خواست دشمن حرکت نمیکنند.
خواست مردم ' اتحاد در مسیر پیروزی در عرصه های داخلی و تحقق اهداف و آرمانهاست.

مسؤلین و رهبران در گروه های سیاسی، چنانچه احساس کردند طرف مقابل میتواند در راستای رسیدن ملت به جایگاه واقعی ' قدم بردارد' عندالله باید کنار بکشند و همینطور کمک کنندبه جناح مقابل.فکر میکنم اتحاد به همین معنی باشد.

در انتخابات حساس آینده ' اصل بر برادری و اتحاد باشد ، و عملا" نشان دهند که یکی هستند و هدفشان تامین اهداف کلان ملی ست. این عمل باعث یأس و سرخوردگی و شکست پروژه نفاق آنها میگردد.
ان شاء الله موفقیت حتمی است.
پاسخ