پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۸۶۸۸۴
۱۳:۲۴
۱۳۹۵/۰۵/۱۶

شهر منبج سوریه به طور کامل آزاد شد

دیده‌ بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای موسوم به "سوریه دموکرات" شهر منبج در شمال این کشور را به طور کامل آزاد کرده‌اند.
۱۳:۲۴
۱۳۹۵/۰۵/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، دیده‌ بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای موسوم به "سوریه دموکرات" شهر منبج در شمال این کشور را به طور کامل آزاد کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، این نهاد حقوق بشری که مقر آن در لندن است و گزارش‌های خود را از منابع داخلی در سوریه تهیه می‌کند، امروز (شنبه) اعلام کرد که نیروهای سوریه دموکرات به طور کامل داعش را در شهر استراتژیک منبج شکست داده‌اند و کنترل آن را در دست گرفتند.

نیروهای سوریه دموکرات که بیشتر آنها را شبه نظامیان کرد تشکیل می‌دهند، بیش از دو ماه است عملیات گسترده‌ای را با پشتیبانی هوایی و اطلاعاتی آمریکا برای کنترل بر شهر منبج آغاز کرده‌اند؛ شهری که تنها راه باقی مانده برای ارتباط میان عناصر داعش در شرق حلب و مناطق میانی سوریه محسوب می‌شود.

شهر منبج از آنجا که در نزدیکی مرزهای ترکیه قرار دارد برای آنکارا نیز بسیار مهم است و دولت ترکیه پیشتر بارها هشدار داده بود که اجازه کنترل کردها بر این شهر را نخواهد داد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سوریه
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۷
کورد ها تنها نیروی زمینی بودندکه بر داعشیان وحشی پیروزی های مکرر بدست اوردند زندکه باد پیشمرگان دلاور کردستان و نابود باد داعش و زنده باد ایران اسلامی
پاسخ
خورزوخان
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۶
ترکیه کیلو چنده داداش...چرا بیخودی بزرگش می کنین؟
پاسخ