پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۸۷۴۴
۱۷:۳۰
۱۳۸۴/۱۱/۰۳
عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین:

سیاست خارجی خاتمی هنوزکارآمد است

۱۷:۳۰
۱۳۸۴/۱۱/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب با انتقاد از رویکرد خارجی دولت گفت: «سوار بر موج احساسات شدن راهکار مفیدی برای حل بحرانهای جهانی نیست»
حسین بی غم در گفت و گو با خبرنگار سیاسی آفتاب شرایط پرونده هسته ای ایران را بحرانی توصیف کرد و افزود: «شرایط ایران با ارجاع پرونده به شورای امنیت پیچیده تر خواهد شد و شاهد اوج بحران خواهیم بود. چون در آن زمان دیگر نمی توانند سخنان غلوآمیزی مثل اینکه مساله ی نیست و برخورد می کنیم و... بگویند. از روزی که پرونده به شورا ارجاع داده شود دیگر ما تصمیم گیرنده نخواهیم بود و عملا عرصه برای صحنه گردانی آمریکا مهیا خواهد شد.
وی در مورد راهکارهای پیشنهادی حزب متبوع اش در مورد پرونده هسته ای خاطر نشان کرد: «نظر شخصی من و نظر رسمی سازمان ادامه روش های دیپلماسی خارجی در دولت خاتمی است. یعنی حفظ اصل اعتماد سازی، مذاکره و گفتگوی اصولی و منطقی»
بی غم با انتقاد از روابط فعلی ایران با کشورهای همسو گفت: «دیپلماسی خارجی ما به قدری ضربه خورده که امروز حامد کرزای هم برای ایران ادا در می آورد و نهایت روابط خارجی ما محدود به سوریه و کشورهای مشابه شده.»
معاون سابق سیاسی امنیتی استانداری زنجان در پایان با تاکید بر فرصت سوزی های بسیار گفت: «وقت بسیار کمی برای بازسازی نگاه جهانیان نسبت به پرونده هسته ای داریم و شاید در حال حاضر اتحاد تمام نیروهای سیاسی و شهروندان یکی از راه ها باشد که بعید می دانم اتحاد روی سخنان دولت شکل بگیرد و از طرفی دولت نظرات نیروهای دیگر را پذیرا باشد»



گزارش خطا
ارسال پیام
captcha