آفتابنیوز : 
پژوهشگران دانشگاه گلاسگو كالدونين اسكاتلند، با ارائه ليستي از كلمات به 25 فرد داوطلب 18 تا 52 ساله و بررسي حافظه آنها در به خاطر آوري كلمات پس از صرف نوشيدنيهاي شيرين دريافتند، نوشيدن آب پرتغال حاوي 25 گرم شكر و يك بطري نوشابه سبب بهبود 11 درصدي در به ياد آوري كلمات شده و صرف نوشيدنيهايي كه حاوي 50 گرم شكر هستند نيز، 17 درصد حافظه را تقويت ميكند.
به گفته مدير این پژوهش ؛ به طور كلي مصرف نوشيدنيهاي حاوي گلوكز به طور قابل ملاحظهاي حافظه را بهبود ميبخشد.