پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۳۸۸۹۵۵
۱۰:۵۸
۱۳۹۵/۰۵/۲۵

آسمان تهران امروز ابری است +جدول

طبق پیش بینی های هواشناسی آسمان تهران امروز صاف ، در بعدازظهر شاهد رشد ابر در ارتفاعات و وزش باد خواهیم بود.
۱۰:۵۸
۱۳۹۵/۰۵/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،  طبق پیش بینی های هواشناسی بر اساس تحلیل آخرین داده های هواشناسی با وزش باد شدید بر روی دریایی خزر از بعد از ظهر دریای سواحل شمالی کشور مواج می شود و همراه با نفوذ هوای خشک شمالی از دمای هوا در استان‌ های شمالی کشور کاسته شده و بارش های پراکنده در استان گیلان و غرب استان مازندران شروع می گردد.

همچنین روز سه شنبه دمای هوا به طور قابل ملاحظه در استان های ساحلی کاهش می یابد با این وجود در بعد از ظهر در برخی نقاط استان گیلان بارش خفیف موقت دور از انتظار نیست. 
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، گفتنی است ناحیه شمال استان سیستان بلوچستان به ویژه منطقه زابل طی روز آینده کماکان وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا به سبب خیزش گرد و خاک پیش بینی می شود.


دریای سواحل شمالی امروز مواج است
گزارش خطا
برچسب‌ها:
هواشناسی
ارسال پیام
captcha