کد خبر: ۳۸۹۴۶
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۸۴ - ۲۳:۲۸

چرا غرب قصد حمله به ایران را دارد؟

آفتاب‌‌نیوز : در گزارش سایت اینترنتی «atimes» آمده است که ایران به تسلیحات هسته ای احتیاج دارد ولی قصد ایران حمله به اسراییل نیست بلکه این کشور برای توسعه امپراطوری فارسی اش درصدد دستیابی به سلاح هسته ای است. 

صادرات نفت ایران تا 20 سال آ ینده تقریبا صفر خواهد شد و بر اساس آمارهای اعلام شده اکثر جمعیت ایران را تا سال های آینده افراد مسن تشکیل خواهند داد که این موضوع بر اقتصاد این کشور اثرات منفی خواهد گذاشت.

 دقیقا در همسایگی ایران کشورهای نظیر عراق، آذربایجان، ترکمنستان قرار دارند که دارای منابع غنی نفتی هستند و کمی دورتر عربستان سعودی به عنوان غنی ترین کشور جهان حضور دارد. 

این کشورها نیز برای مقامات واشنگتن هشداری محسوب می شوند و آمریکا نمی تواند کشورهای فوق را نادیده بگیرد. تمامی این موارد نشان می دهد که چرا جوامع بین الملل در خصوص اقدام اخیر به این گونه با لحن شدیدی پاسخ دادند و خواستار نتیجه فوری آن هستند. 

در این گزارش آمده است که سخنان شیراک بطور غیر مستقیم هشداری برای ایران محسوب می شود و محمدالبرادعی، برنده جایزه صلح نوبل سال 2005 در مصاحبه با نیوزیوک گفت: در چنین شرایطی شاید استفاده از فشارهای بین المللی تنها راه مبارزه با تهران باشد. فرانس جوزف، وزیر دفاع آلمان نیز گفت: حمله نظامی ممنوع نیست هر چند که مذاکرات دیپلماتیک باید در مرحله اول اجرا شوند. 

در این گزارش آمده است که در همان زمان بیلد پرتیراژ ترین روزنامه آلمان تصویر رییس جمهوری ایران را در کنار هیتلر با این عنوان «آیا ایران جهان را در چاه فرو می برد» به چاپ رساند. 

در همین حال عده ای از کارشناسان اروپایی که تاکنون بوش را بخاطر راه اندازی جنگی بر اساس اطلاعات نادرست سرزنش می کردند، با واشنگتن همراه شدند و با مبارزه نظامی علیه ایران در صورت ساخت سلاح های کشتار جمعی در این کشور، موافق هستند. 

به رغم تهدید ایران در خصوص قطع نفت، چندین دلیل برای حمله ناگهانی وجود دارد؛اول آنکه، عربستان سعودی و امارات متحده عربی بیشترین ضرر را در خصوص تجهیز ایران به سلاح هسته ای خواهند دید. اکنون هیچ کس نمی تواند بیش بینی کند که در صورت بروز اختشاشات و بی ثباتی سیاسی در عربستان چه اتفاقی روی می دهد ولی ایران حاضر است از شیعیان این کشور برای به قدرت رسیدن تنها ابر قدرت نفتی شرق حمایت کند. 

از سوی دیگر ایالات متحده چند وقت دیگر حضور خود در عراق را کاهش می دهد یا بطور کل از این کشور بیرون می رود که در این صورت جنگ غیر نظامی وقوع خواهد پیوست و ایران با استفاده از هرج و مرج در این کشور به شیعیان عراق کمک خواهد کرد تا قدرت را بطور کامل در دست بگیرند. 

همچنین سالها پیش آذربایجان یکی از استان های شمالی، امپراطوری فارسی محسوب می شد و ایران در صورت مجهز شدن به فناوری های هسته ای می توان ادعا کند که آذربایجان بخشی از خاک این کشور است.

 ایران از منابع انرژی دریای خزر طبق معاهده سال 1921 و 1940 بهره برداری می کند و در طول سالهای گذشته روابط خوبی بین این دو کشور برقرار بوده است.همزمان با پایان ذخایر انرژی ایران تهران ادعا می کند که برخی از کشورهای دریای خزر متعلق به آن است. 

چین که نیز اکنون یکی از سریع ترین اقتصادهای جهان را دارد، در این بازی بشترین آسیب را خواهد دید افزایش قیمت نفت بشدت اقتصاد چشم بادامی ها را با مشکل مواجهه خواهد کرد و اکنون چین با بی میلی از سران غربی حمایت می کند. 

atimes در ادامه می نویسد: در نهایت آمریکا با بی میلی بر ضد ایران عمل خواهد کرد و تهران با حمله نظامی مواجهه خواهد شد ولی دولت بوش هم اکنون بیشتر نگران قیمت نفت و هرج و مرج است تا اینکه بخواهد دموکراسی را در خاورمیانه اجرا کند. 

چند سال پیش جهان با سومین تراژدی (حملات 11 سپتامبر برج های دوقلوی آمریکا) روبرو شد و اکنون هیچ راهی برای جلوگیری از آنچه در حال وقوع است، وجود ندارد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین