آفتابنیوز : آیت الله هاشمی شاهرودی صبح سه شنبه در دیدار فرمانده و معاونان نیروی انتظامی با وی بر استفاده از فنآوری های نوین به منظور بسط و گسترش امنیت اجتماعی و بهرهگیری از نیروهای مردمی، همچنین برخورد ریشهای با جرایم تاکید کرد.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به تحولات و دستاوردهای خوبی که بعد از زمان تصدی سردار احمدی مقدم در نیروی انتظامی صورت گرفته است، تصریح کرد: قوه قضائیه آماده هرگونه همکاری با نیروی انتظامی به منظور افزایش ضریب امنیت جامعه در ابعاد مختلف است، زیرا حفظ امنیت از حقوق بسیار مهم و اساسی اجتماعی محسوب میشود که باید همه در این زمینه همکاری کنند.
هاشمیشاهرودی خاطرنشان کرد: دستگاه های امنیتی و نظارتی متعددی در کشور داریم که هر یک وظایف خاص و در عین حال نقاط مشترکی دارند که باید با بهرهمندی هوشمندانه از این نقاط مشترک، در مسیر افزایش امنیت اجتماعی گامهای اساسیتری به منظور حفظ حقوق شهروندی برداشته شود.
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر این که به تجربه ثابت شده که هم اکنون از نقاط مشترک میان بخشهای مختلف به درستی استفاده نمیشود، گفت: گاهی به سبب پارهای اختلاف نظرها و عدم هماهنگیهای لازم ، رسیدگی به امور جامعه طولانی می شود و باید برای سرعت بخشیدن در حل مسائل جامعه در بخش امنیت اجتماعی با تشکیل جلسات و بررسی طرح های موثر و کارآمد و همفکری و همکاری ، عملاً اقدامهای بهتری صورت گیرد.
هاشمی شاهرودی در این جلسه بر تشکیل بانک اطلاعاتی مشترک به منظور هماهنگی های بیشتر و بهرهگیری از نیروهای بسیج در حفظ امنیت تأکیدکرد و افزود: باتوجه به فرهنگ جامعه و با استفاده از تکنیکهای گوناگون از جمله بهرهگیری از شیوههای موثر برخورد با مجرم و افزایش ضریب امنیتی که در کشورهای دیگر از آنها استفاده می شود، باید طرحهای کامل و جامعی در این زمینه ارایه داد که اجرایی و موثر باشد.
رئیس قوه قضائیه برخورد ریشهای با مفاسد اجتماعی و جرایم را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: مشارکت همه دستگاهها در کشور برای فرهنگسازی و ارایه الگوهای متناسب با نظام اسلامی و جلوگیری از وقوع جرم از امور مهمی است که کمتر به آن توجه شده است.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به ضرورت برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر، اظهار داشت: در مسئله مواد مخدر ابتدا باید تقاضا در جامعه کم شود و باکاهش حجم تقاضا عرضه نیز به طور طبیعی کاهش خواهد یافت اما باید بررسی کرد که علل بروز این جرایم چیست و برای رفع علت ها برآییم وگرنه صرف بگیر و ببندها و برخوردها، جوابگو نخواهد بود، اگر چه آن هم در جای خود لازم است.