آفتابنیوز : به نوشته تازهترين شماره نشريه شيمي و صنعت كه در انگليس منتشر ميشود ؛ تركيبات مويز ،اثر بسيار قوي در جلوگيري از بروز اختلالات همراه با بيماري آلزايمر دارند .
بررسي ها در محيط آزمايشگاهي نشان مي دهد مويز تركيباتي از نوع " آنتوسيانين " و "پلي فنوليك" دارد كه در بيماران مبتلا به آلزايمر موثر هستند.
هرچه ميزان آنتوسيانين بيشتر باشد قدرت مويز در جلوگيري از آلزايمر بيشتر است.آنتوسيانين،رنگ سياه به گياهان مي دهد و به همين علت انواع سياه رنگ آن اثر بيشتري دارد.
هنوز مشخص نيست كه اين تركيبات چگونه از پيشرفت بيماري آلزايمر جلوگيري مي كنند، ولي احتمال دارد اين تركيبات موجب ايجاد ارتباط بهتري بين سلول هاي عصبي شود .