آفتابنیوز : پروفسور ايان رابرتسون، مدير انجمن عصب شناسان در كالج ترينيتي واقع در دوبلين، ميگويد:شواهد بسياري در دست است كه نشان ميدهد در افراد بالاي ۵۰ سال ميزان حفظ قواي مغزي به رعايت دستورات سادهاي شامل تغذيه سالم و سرشار از روغن ماهي بستگي دارد كه ميتواند از التهاب سلولي كه زمينه ساز كاهش قواي دماغي و حافظه است پيشگيري كند.
خواص ضد التهابي و محافظ امگا، ۳اسيدچرب ضروري كه در ماهيهاي چرب مانند ماهي قزل آلا،ماهي تن و آزاد و روغن كبد ماهي ،ميتواند از پيري مغز پيشگيري كند.
تنها اثر اين اسيد چرب محافظت و پيشگيري از آسيبهاي مغزي و ابتلا به بيماري آلزايمر نيست بلكه مصرف اسيد چرب ضامن سلامت قلب و مفاصل است،اسيد چرب امگا ۳ميتواند افزايش واسطههاي شيميايي التهاب در محل اصلي آسيب را مهار كند.
تحقيقات نشان ميدهد مصرف غذاهاي سرشار از اسيد چرب امگا ۳از پيري مغز و از دست دادن حافظه پيشگيري ميكند.