پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۹۰۰۴
۱۳:۴۴
۱۳۸۴/۱۱/۰۵
کواکبیان :

اختلاف در همبستگی طبیعی است

۱۳:۴۴
۱۳۸۴/۱۱/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز، اين عضو شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات با بيان اين‌كه دخالت نهادهاي مذكور عملا به اختلافات دامن خواهد زد، گفت:« به عنوان مثال، حزب همبستگي به دليل اين‌كه عناصر مختلفي با سلايق و افكار متفاوت درون شوراي عالي آن عضويت دارند، بين‌شان اختلافات كاملا طبيعي است و براساس مواد اساسنامه‌ي اين حزب، اختلافات اين تشكيلات قابل حل است.»
كواكبيان با اشاره به بند 2 ماده 14 اساسنامه‌ي حزب همبستگي گفت:« در اين بند با صراحت اعلام شده مادامي كه شوراي عالي موفق به برگزاري كنگره نشده است، تمامي مسووليت‌ها و وظايف را خود بر عهده دارد. لذا در حزب همبستگي شوراي عالي نهاد كاملا قانوني و ركن بسيار مهمي است كه موظف است كنگره را برگزار كند.» 
كواكبيان خاطرنشان كرد:« اكثريت مطلق اعضاي شوراي عالي بر برگزاري هرچه سريع‌تر كنگره به منظور رفع برخي اختلافات درون اين حزب تاكيد دارند.»
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha