پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۳۹۰۰۹۶
۱۰:۳۳
۱۳۹۵/۰۵/۳۰

حمله وحشیانه ۴ پسر خشن به زن جوان در روز روشن+ تصاوير

بازپرس پرونده کیف قاپ های شرق تهران با دستور انتشار بدون پوشش چهره متهمان از مردم خواست تا در صورت قربانی شدن توسط این گروه ۴ نفری به پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.
۱۰:۳۳
۱۳۹۵/۰۵/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،
 ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری یک زن با مراجعه به کلانتری ۱۲۸ تهران نو به مأمورین گفت که توسط سرنشینان دو دستگاه موتورسیکلت مورد سرقت به شیوه زورگیری قرار گرفته است .

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع زورگیری و به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه ۴ تهران، پرونده در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

این زن پس از حضور در پایگاه ششم پلیس آگاهی به کارآگاهان گفت: ساعت ۶ عصر بود که در خیابان سوم نیروی هوایی پیاده روی می کردم که ناگهان دو موتورسیکلت با چهار سرنشین جوان به من حمله کردند و با تهدید چاقو و قمه کیف پول حاوی یک رشته زنجیر طلا، گوشی تلفن همراه و ۲۰۰ هزار تومان وجه نقد داخل آن کردند.

حمله وحشیانه ۴ پسر خشن به زن جوان در روز روشن+ تصاوير

به گزارش رکنا،با توجه به وقوع شکایت های متعدد مبنی بر انجام سرقت های متعدد زورگیری، کیف قاپی و موبایل قاپی ( سرقت گوشی تلفن همراه ) توسط چهار جوان زورگیر موتورسوار که یکی از آنها نسبت به سه همدست خود قوی هیکل تر و همچنین دارای چهره سبزه بوده است، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که تمامی این سرقت ها توسط گروه مشخصی از سارقان صورت می گیرد.



در ادامه اقدامات پلیسی جهت شناسایی و دستگیری این گروه از سارقان که در بسیاری از مناطق شرق و جنوب شرق تهران بویژه در مناطق نیروی هوایی، تهران نو، پیروزی، نبرد، بلوار ابوذر، افسریه، نارمک، تهرانپارس، خیابان دماوند اقدام به انجام صدها فقره سرقت به شیوه موبایل قاپی و کیف قاپی کرده بودند، هماهنگی های لازم با کلانتری های مناطق شرق و جنوب شرق تهران انجام و اجرای طرح های مهار جهت دستگیری اعضای این گروه از سارقان در دستور کار مأموران قرار گرفت .

سرانجام ۱۳ مرداد ماه سال جاری و هنگام اجرای طرح مهار از سوی کلانتری ۱۲۸ تهران نو، مأموران گشت کلانتری در خیابان نیروی هوایی به سرنشینان دو دستگاه موتورسیکلت آپاچی سفید رنگ و طرح هوندا ۱۲۵ آبی مشکوک و به آنها دستور ایست می دهند؛ با توجه به عدم اجرای دستور پلیس از سوی موتورسواران و اقدام آنها برای فرار از محل، بلافاصله مأموران به تعقیب آنها پرداخته و همزمان با اعلام خبر تعقیب و گریز گشت پلیس، واحدهای کمکی پلیس نیز به محدوده تعقیب و گریز اعزام و مانع از فرار موتورسواران می شوند .

با وجود مسدود شدن خیابان ها توسط واحدهای گشت پلیس، چهار سرنشین مورتورسیکلت ها ضمن رها کردن موتورسیکلت ها خود اقدام به فرار به صورت پیاده می کنند که سرانجام با شلیک چندین تیرهوایی ماموران، هر چهار نفر آنها را دستگیر و در همان بازرسی اولیه از آنها تعداد دو قبضه قمه و چاقو به دست می آید.

بنابه این گزارش، با انتقال چهار متهم بنام های حسین ۲۰ ساله، مهراب ۱۸ ساله، علی اصغر ۱۸ ساله و جواد ۲۳ ساله به پایگاه ششم پلیس آگاهی، هر چهار متهم بویژه حسین و مهراب به صدها فقره سرقت با شیوه زورگیری، موبایل قاپی و کیف قاپی اعتراف کردند .

حسین ( سرکرده گروه و با چهره ای سبزه ) در بازجویی ها به افسر پرونده گفت که ابتدا با مهراب در یک قهوه خانه در محدوده خیابان فدائیان اسلام آشنا شدند و پس از مدت کوتاهی، سرقت های خود را به صورت دو نفره آغاز می کنند.

وی در ادمه اعترفاف کرد که موضوع سرقت ها را با پسرخاله اش جواد در میان گذاشته و جواد نیز به همراه یکی از دوستانش بنام علی اصغر به گروه حسین و مهراب اضافه می شوند و پس از مدت کوتاهی،از سرقت های تک موتوره با دو سرنشین به سرقت های دو موتور و با چهار سرنشین تبدیل می شوند. با توجه به افزایش تعداد اعضای گروه ، سرقت به شیوه زورگیری نیز به دیگر شیوه های سرقت های آنها ( موبایل قاپی و کیف قاپی ) افزوده می شود.

همزمان با دستگیری متهمان و اعتراف صریح آنها به انجام تعداد زیادی سرقت به شیوه های مختلف موبایل قاپی، زورگیری و کیف قاپی، دهها مالباخته ای که به این شیوه و شگرد مورد سرقت قرار گرفته بودند به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ دعوت و در مدت بسیار کوتاهی بیش از ۲۰۰ مالباخته اقدام به شناسایی متهمان بویژه سرکرده گروه کردند.

سرهنگ کارآگاه رضا امیدی ، رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، گفت : با توجه به اعتراف صریح متهمان به انجام سرقت های متعدد به شیوه های مختلف و شناسایی تعدادی از شکات و به جهت شناسایی سایر مالباختگان، دستور انتشار بدون پوشش تصاویر هر چهار متهم از سوی بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه ۴ تهران صادر شده است. لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند، دعوت می شود تا جهت پیگیری شکایت خود به نشانی پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان پیروزی، خیابان نبرد شمالی، میدان نبرد، انتهای خیابان شهید بیدی مراجعه کنند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
تجاوز
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
فقط اعدام آنهم در ملاء عام چاره كار است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۵
تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۵
تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است
پاسخ
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۵
اگه راست میگید چرا قاچاچیان و دزدان بزرگ بیت المال را نشان نمیدید ؟
پاسخ
وحید
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۵
خواهشا با این جانی ها سخت برخورد بشه،تا حداقل بقیه کمتر جرات همچین رو بکنن،نرن زندان تا چند وقت بخورن وبخوابن دوباره برگردن توی جامعه باز روز از نو.....
پاسخ
امیر از کرج
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۵
200 تا مالباخته شناسایی شدن ؟؟؟؟
کارگاهان کجا بودن تا الان ؟؟؟؟
آخه چهار تا مرد با چه رویی از یه زن زور گیری کردن ؟؟
اگه بنده خدا حامله بود کی جوابشو می داد
پس این امام جمعه مشهد چرا حرفی در رابطه با این جور مسائل نمی زنه ؟؟؟؟یعنی لغو کنسرت اینقدر واسه آقایان جذابه که کاری به کار های دیگه ندارن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۴
دستورات دین مشخص است و با انجام آنها نه تنها مشکلی برای جامعه پیش نمی آید بلکه باعث سعادت و پیشرفت میشود .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۴
حکم زورگیری اعدام نیست بازپروری اخلاقی و رفتاری در زندان است .
پاسخ
ناشناس
Poland
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
........ها
پاسخ
هاملت
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
شما به چهره اين أفراد نگاه كنيد! اثارى از انسانيت نميبينيد؛
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
فقط اعدام چاره كاره /فقط اعدام
پاسخ
کاوه
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
در کشوری که جوان هیچ سرگرمی ندارد و همه چیز ممنوع است زورگیری یک تفریح به حساب میاد موسیقی ممنوع عروسی در بیرون ممنوع بیکاری فقر ارتشا ریاکاری پارت بازی موج میزنه حالا میخواهید جوانان درست عمل بکنند دین که قاطی حکومت شود عاقبتش همین است
پاسخ
ناشناس
United States of America
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
چرا قطع دست که جکم اسلام است اجرا نمیشود؟دنبال کنسرتن؟
پاسخ
ناشناس
Canada
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۱
.اقعا جای تاسف است که بعد از حد اقل 200 مورد سرفت در جیابان وزورگیری علنی شناسایی می شوند،آنگاه پلیس مشغول رصد میهمانیها مردم وتنگی وکوتاهی مانتوخانمهاست
پاسخ
اهورا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۱
اعدام چیه ؟دو روز دیگه استخدام می شه ه برای حمله به دستفروشان بیچاره.
پاسخ
ناشناس
واقعا حقیقته
ناشناس
الحمدلله ملت همه کارشناس مسایل سیاسی و اجتماعی شدند.البته توی حرفهای بی ربط
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
اعدام بهترین مجازات برای این وحشی هاست
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
به متن خبر توجه فرمایید! صدها فقره سرقت...! و درعین حال گروه شناخته شده توسط کاراگاهان! این یعنی تا چند وقت دیگه دوباره آزاد می شوند و صدها فقره دیگه ... و خبر دستگیری مجدد این افراد توسط کارآگاهان مجرب! زورگیران نا محترم شاد باشید.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
سریع اعدامشان کنید
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
بزنید گردنشان را..
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
احتمالا یکی دو هفته دیگر ازادشان می کنند باز روز از نو روزی از نو .
پاسخ
ناشناس
Denmark
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
فقط اعدام
پاسخ
hossein
پاک کردن صورت مساله
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
سریع اعدامشان کنید .
پاسخ