پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۳۹۱۴۸۴
۱۷:۲۳
۱۳۹۵/۰۶/۰۴

علی ربیعی: مردم در دولت قبل هر روز محتاج‌تر می‌شدند

وزیر تعاون، کار رفاه و اجتماعی گفت:در شرایطی که زندگی مردم سخت شد دولت قبل سیاست جبرانی را پیش گرفت و مردم هر روز محتاج تر شدند اما دولت تدبیر و امید سیاست توانمند سازی را پیش گرفت .
۱۷:۲۳
۱۳۹۵/۰۶/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،
 علی ربیعی امشب در جلسه شورای اشتغال کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در دوره ای دولت را تحویل گرفتیم که ریزش نیرو آغاز شده بود و برخلاف آنکه به ازای هر درصد رشد باید 100 هزار شغل ایجاد می شد اما در کشور با پدیده رشد بدون شغل روبرو شدیم.

ربیعی ادامه داد:در این کشور پولها را به مجتمع های فولادی بردیم که یکی یکی تعطیل شدند.

وزیر تعاون ،کار رفاه و اجتماعی ضمن تاکید بر نقش مهم کشاورزی در اشتغال اذعان داشت:بخش مهمی از اشتغال ما در حوزه جهاد کشاوری است و دوستان ما در بانک کشاورزی و اداره جهاد کشاورزی نیز به این امر مهم واقف هستند.

ربیعی اضافه کرد : ما در حوزه اشتغال در حوزه های که مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی است با مهندس حجتی هفته پیش تفاهم نامه ای را امضا کردیم و حتی یک کار سه جانبه را با همکاری وزارت جهاد و کشاورزی به جلو بردیم.

به گزارش خبرآنلاین،وی در ادامه در ارتباط با تعاونی ها گفت :باید تعاونی ها غربال گری شوند ولی برای اینکه بتوانیم از ظرفیت های تعاونی ها بخوبی استفاده کنیم به مطالعه و تحقیقات بیشتری نیاز داریم .

وزیر تعاون ،کار رفاه و اجتماعی از اضافه تخصیص 50میلیارد ریال اعتبار در حوزه کارآفرینی استان خبر داد و بیان کرد:پیش تر مبلغ 170 میلیارد ریال برای کارآفرینی به استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده شده بود که در سفر هیات دولت به استان 100 میلیارد دیگر نیز اختصاص داده شد و ما در این جلسه نیز 50 میلیارد ریال دیگر اضافه می کنیم.

ربیعی درباره گردشگری به عنوان بخشی که می تواند مشکل اشتغال را حل کند نیز گفت: باید به سمت بومگردی برویم چرا که دوره گردشگری با هتل های 5 ستاره تمام شده است.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
علی ربیعی
ارسال پیام
captcha