کد خبر: ۳۹۱۶۶۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۸
برای انتخابات شوراها ائتلاف می‌کنند

بادامچیان: در ریاست‌جمهوری یک نامزد موتلفه‌ای داریم

نایب رئیس جبهه پیروان گفت: امروز فضای حاکم بر جبهه پیروان و اصولگرایان این است که در موضوع انتخابات شوراها ائتلاف کنیم و اتحاد داشته باشیم.
آفتاب‌‌نیوز :
اسدالله بادامچیان در پاسخ به سوالی درخصوص رویکردهای اصولگرایان برای انتخابات شوراها، اظهار کرد: موضوع انتخابات شوراها در جریان اصولگرایی مورد بحث و بررسی قرار دارد و نظر همه اصولگرایان نیز این است که با تفاهم کار کنیم تا یک شورای شهر قوی و بدوم جنجال و حاشیه داشته باشیم.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه افزود: اداره شهر هم مانند اداره یک جامعه است و باید سیاست در آن دخیل باشد ولی نباید سیاست بازی های مرسوم در این موضوع نقش داشته باشد.

بادامچیان گفت: امروز فضای حاکم بر جبهه پیروان و اصولگرایان این است که در موضوع انتخابات شوراها ائتلاف کنیم و اتحاد داشته باشیم.

به گزارش مهر، نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری نیز تاکید کرد: اصولگرایان هنوز به نقطه نهایی برای تصمیم گیری درخصوص انتخابات ۹۶ نرسیده اند اما حزب موتلفه برای انتخابات ریاست‌جمهوری یک نامزد موتلفه‌ای معرفی می‌کند و سپس در مرحله نهایی تصمیم لازم را در چارچوب مصالح جریان اصولگرایی خواهیم گرفت.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
انتشار یافته: ۲
نصیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
0
0
چون در انتخابات مجلس، هم از سوی سایر اصولگرایان و هم از سوی مردم به شدت مورد استقبال قرار گرفتند ، حالا با اعتماد به نفس کامل - همچون آق محمود ـ میخواهند برای ریاست جمهوری ملت را سورپرایزکرده و نامزد مستقل معرفی کنند! در حیرتم از این هوش و واقع بینی بعضیا .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۵
0
0
حتماً راى هم مياره!
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین