پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۱۰
کد خبر:۳۹۱۸۱۱
۱۲:۲۶
۱۳۹۵/۰۶/۰۶

طرح احیای زاینده‌رود به اصفهان واگذار شود

استاندار اصفهان گفت: اگر اجرای طرح احیا زاینده‌رود و پروژه بهشت آباد به اصفهان واگذار شود از همین فردا کار را با منابع مالی استان آغاز می‌کنیم.
۱۲:۲۶
۱۳۹۵/۰۶/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری اصفهان، رسول زرگرپور در نشست وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با نخبگان، تشکل‌های مردم‌نهاد و اقشار تخصصی استان اصفهان که در تالار شهید دادمان اداره راه و شهرسازی استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: از ۲۰ سال گذشته تاکنون تمامی مدیران این استان سعی در نشان دادن هرچه بهتر آمارهایشان دارند و آمار منفی را اعلام نمی‌کنند؛ به همین دلیل آمار ارایه شده با واقعیت تفاوت دارد و اصفهان استانی برخوردار تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: این آمارها با واقعیت همخوانی نداشته و یکی از دلایلی که اصفهان استانی برخوردار محسوب می‌شود، عملکرد اشتباه مدیران در ارایه آمارها است بنابراین مدیران باید عادت کنند که آمار واقعی و صحیح را ارایه دهند، هر چند که خوشایند برخی مسؤلان رده بالا نباشد تا واقعیت‌ها مشخص شود.

زرگرپور ابراز کرد: استان اصفهان ظرفیت حل مشکلات استانی را دارد اما جایی که تصمیمات به تهران گیر می‌کند، متوقف می‌شود و به همین دلیل سرعت کار گرفته می‌شود.

استاندار اصفهان خاطر نشان کرد: دو جلسه شورای عالی آب برای احیای زاینده‌رود برگزار شده است اما نمی‌دانم چرا طرح بهشت‌آباد بعد از ۳ سال که همه بر آن صحه گذاشتند و چهار استاندار بر آن تأکید کردند، اجرایی نمی‌شود؛ این را به ما واگذار کنید تا از همین فردا اجرای آن را آغاز کنیم و نیاز به بودجه هم نداریم و خودمان بودجه آن را تأمین می‌کنیم.

وی اظهار کرد: ما آماده هستیم تا اختیارات به ما واگذار شود تا به کمک استان‌های هم‌جوار که اکنون ارتباط خوبی نیز برقرار شده است، ظرف چند سال آینده زاینده‌رود را احیا کنیم و در این راه نیز نیازی به بودجه دولتی نداریم.

مدیر ارشد استان افزود: دو طرح بهشت‌آباد و احیای زاینده‌رود در راستای شورای عالی آب است و اگر اختیار به ما داده شود، آماده‌ایم تا اقدامات مربوطه را در این راستا انجام دهیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه همیشه در جلسات مختلف در مورد پروژه‌های بزرگ از جمله مصلا، نقش‌جهان، مترو و ... صحبت می‌شود، یادآور شد: در جلسات کمتر از روستاها بحث می‌شود و باید مراقب بود از توجه به روستاها غافل نشویم.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
زاینده رود
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
همه جای ایران سرای من است....نگذاریم با این حرفها دشمن به ملت ایران بخندد .این همه شهید دادیم که بگوییم همه ملت ایران پشت سر هم هستند اصفهان یزد تهران نداره
پاسخ
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۱
اگه اصفهان نباشه هیچ اتفاقی نمی افته
بهتر بود میگفتید اگه چهارمحال نبود
چون حیات و ماتتون فعلا دربالادست تعریف میشه
امر برتون مشتبه نشه که ی کسی هستید
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
اگه اصفهان نباشد .....
پاسخ
ناشناس
Saudi Arabia
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
این مرض زاینده رود توی شهر راور در کرمان یک باغ دار پسته با توافق برخی از مسولان دولتی و مذهبی ایجاد شده
وروی طراوت هوای شهر و سلامتی پوست خانمها اثر داشته ، با فروش پسته لوازم مرطوب پوست با تعدد فروشگاه لوازم آرایش پر ترافیک شده.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
مردم خیلی از استان ها آب ندارند بخورند آن وقت اصفهانی ها می خواهند با غارت آب چهار محال و بختیاری ، مرده رود خودشان به جریان بندازند آنهم واسه تفریح و ، مردم چهار محال و بختیاری در خیلی روستاها با تانکر مشکل آبشون را بر طرف می کنند کشاورزیشون نابود شد،کل کشور شده فقط اصفهان ، تهران و مشهد و تبریز.
پاسخ