پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۳۹۴۲۵۲
۱۴:۵۲
۱۳۹۵/۰۶/۱۶

فقط به سایتهای مجوز دار اجازه فعالیت در حوزه سینما داده شود

شورایعالی تهیه کنندگان اعلام کرده است که محتوای ویدیویی فقـط از طریق شرکتهای همچون فیلم نت و پلان که دارای مجوز موسسه رسانه های تصویری باید ارائه شود.
۱۴:۵۲
۱۳۹۵/۰۶/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،
شورایعالی تهیه کنندگان سینمای ایران طی نامه ای به وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات ، خواستار مداخله برای جلوگیری از سرقت و بارگذاری غیر قانونی شد .

متن این نامه بشرح زیر است :

جناب آقای دکتر واعظی وزیر محترم ارتباطات و فن آوری اطلاعات 

با سلام

با تشکر فراوان از آن جناب برای فراهم کردن امکان راه اندازی  V.O.D و حمایت گسترده آن جناب از این جریان برای ارائه فیلم و برنامه های متنوع جهت استفاده مردم عزیز کشورمان ، به اطلاع می رسانیم.

بارگذاری غیر قانونی فیلم های سینمایی و دیگر آثار هنرمندان بر روی سرورهای مستقر در برخی مراکز داده شرکتهـای ارائه دهنده سرویس های اینترنتی  ( FCP  )  عمـلاً به سـرقت و تضیع حقوق مـالکانه تهیه کنندگان  منجر شده است .

شورایعـالی تهیه کننـدگان سینمای ایران از آن جناب انتظـار دارد دستـور فرمائید به شرکتهای FCPاعلام و ابلاغ گردد که باالزام به داشتن  host  محتوای ویدیویی فقـط از طریق شرکتهای  دارای مجوز موسسه رسانه های تصویری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( سند ) پیگیری شود.

ما امیدواریم با دستور حضرتعـالی و اقدامات مسئولان محترم وزارتخانه استفاده غیر مجاز و باصطـلاح سرقت آثار هنری ، بخصـوص فیلم های سینمایی در فضای مجازی جلوگیری شود و شاهد گام مثبت دیگری برای احقاق هنرمندان کشور مان باشیم . پیشاپیش  از اقدامات سازنده آن جناب سپاسگزاری می شود .
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سایت
ارسال پیام
captcha