کد خبر: ۳۹۴۷۶۳
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵

نمک نان‌ها کم می‌شود

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از کاهش استفاده از نمک در نان‌ها براساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خبر داد و گفت: برخی دستگاه‌های پخت نان غیراستاندارد هستند.
آفتاب‌‌نیوز :
محسن فرهادی با اشاره به اینکه در اسفند ماه 94 در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که به‌ریاست رئیس جمهور تشکیل شد، مصوبه‌ای درخصوص ارتقای وضعیت کیفی نان، خصوصاً نان سنتی تصویب شد، اظهار داشت: براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی استاندارد، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان را که یک 1.8 درصد است به یک درصد کاهش دهد.

فرهادی گفت: در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارت‌ها بر نان سنتی به‌عهده مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گذاشته شد و در این خصوص یک کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شورا تشکیل شد و سازمان‌های ذی‌ربط برون‌بخشی از جمله سازمان ملی استاندارد و سازمان‌های درون‌بخشی مرتبط وزارت بهداشت در این کمیته شرکت می‌کنند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تهیه پیش‌نویس برنامه عملیاتی در این باره خبر داد و گفت: مقرر است که بر اساس این برنامه بتوانیم مصوبه‌ای را که شورای عالی سلامت و تغذیه به تصویب رسانده اجرا کنیم و تکالیفمان را انجام دهیم.

فرهادی از آماده شدن پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت بهداشت وزارت بهداشت و ریاست سازمان ملی استاندارد خبر داد و به وبدا گفت: این تفاهم‌نامه به‌زودی امضا می‌شود و براساس آن تکالیف و توافقات طرفین کاملاً چارچوب‌بندی می‌شود.

وی گفت: براساس این تفاهم‌نامه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد از توان و ظرفیتهای یکدیگر استفاده خواهند کرد. آزمایشگاه‌های سازمان ملی استاندارد در اختیار بهداشت محیط کشور قرار می‌گیرد و کمک می‌کند تا نظارت‌های آزمایشگاهی ما بر نان سنتی افزایش یابد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: در مجموع کلیه اقدامات مرتبط با عملیاتی کردن مصوبه مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذا مبنی بر "نظارت بر استاندارد نمک نان‌ها" توسط کمیته کارشناسی عملیاتی کردن مصوبه در حال انجام است.

وی افزود: این مصوبه با 4 محور اساسی شامل؛ بهداشت فردی نانوا، رعایت بهداشت مواد غذایی واحد نانوایی، ابزار و تجهیزات و همچنین سازه و ساختمان نانوایی‌ها توسط همکاران بهداشت محیط و کار در حال پیگیری و انجام است.

به گزارش تسنیم، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره بر غیراستاندارد بودن برخی دستگاه‌های پخت نان گفت: نظارت و کنترل بر این دستگاه‌ها نیز در دستور کار همکاران بهداشت محیط قرار داده شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین