پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۹۴۸۶۹
۱۰:۳۸
۱۳۹۵/۰۶/۱۹

تدوام بازداشت‌ها در ترکیه با صدور حکم جلب ۸۵ تن دیگر

یکی از دادستانان استانبول حکم بازداشت ۸۵ تن، شامل ۶ ژنرال و ۴۳ افسر ارتش را به اتهام عضویت در گروه حامیان فتح‌الله گولن صادر کرد.
۱۰:۳۸
۱۳۹۵/۰۶/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،
 این حکم در حالی صادر شده است که دولت ترکیه از زمان کودتای اخیر این کشور با کمک قوه قضاییه و پلیس اقدام به بازداشت، تعلیق و اخراج تدوام بازداشت‌ها در ترکیه با صدور حکم جلب ۸۵ تن دیگرهزاران تن از شهروندان ترک به اتهام مشارکت در این کودتا کرده است.

به گفته منابع قضایی ۴ تن از این مظنونان تاکنون به بازداشتگاه منتقل شده‌اند و پلیس در حال حاضر در ۱۵ استان ترکیه در حال انجام عملیاتی برای بازداشت این مظنونان است.  

به گزارش ایسنا، به نقل از ورلدبولتن،دولت ترکیه می‌گوید، فتح‌الله گولن، روحانی منتقد دولت آنکارا که در آمریکا به سر می‌برد و شبکه حامیان او عامل اصلی کودتای نافرجام اخیر این کشور هستند.     

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha