انفجار در کرکوک / 9 نفر کشته و 6 نفر زخمی شدند
براثر انفجار در مسیر آوارگان عراقی که از مناطق تحت سیطره داعش در کرکوک می گریختند، 9 نفر کشته و 6 نفر دیگر زخمی شدند.
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش پایگاه خبری سومریه نیوز ؛ این حادثه دوشنبه در شمال غربی استان کرکوک و دراثر انفجار بمب کنار جاده ای در مسیر این خانواده ها که شهرستان حویجه را ترک کرده بودند، رخ داده است.
به گفته این منبع ، بمب های کنار جاده ای همه روزه از آوارگان و خانواده های گریزان از مناطق تحت سیطره داعش و محدوده درگیری ها در عراق قربانی می گیرد.
نیروهای نظامی عراق در تلاشند با پشتیبانی هوایی علیه داعش و با همکاری نیروهای مقاومت مردمی مناطقی از این کشور را که تحت سیطره جنگ طلبان داعش هستند ، از سیطره آنان خارج کنند.
تاکنون بخش های زیادی از مناطقی که در چنگ این گروه تروریستی بوده، آزاد شده و طبق اعلام مقامات عراقی عملیات آزادسازی موصل یکی از مهمترین شهرهای عراق نیز در دستور کار نیروهای این کشور است.