پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۹۶۲۴۷
۱۳:۰۴
۱۳۹۵/۰۶/۲۶

حل معضل بیکاری تنها با سخنرانی حل نمی شود

نماینده مردم شهرستان بیجارگفت: حل معضل بیکاری و جلوگیری از رشد منفی جمعیت در این شهرستان با شعار و سخنرانی به جایی نمی رسد و باید با عمل جواب دهیم.
۱۳:۰۴
۱۳۹۵/۰۶/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،
حمدالله کریمی اظهار کرد: رفع مشکلات بیکاری برای قشر تحصیل کرده با راه اندازی واحدهای تولیدی و اجرای برنامه های اشتغالزایی حل می شود. 
وی به رشد منفی جمعیت شهرستان بیجار درچند دهه گذشته اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته همایشها و نشستهایی زیادی که در سطح شهرستان و استان برگزار شده است، بررسی کنید چند تا از مطالب این برنامه ها به مرحله عمل و تاثیر گذاری مثبت رسیده است. 
عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی به همت مدیران استانی و شهرستانی برای رفع مشکلات بیکاری و جلوگیری از روند در حال افزایش مهاجرت باید همت کرد و با شعار و مصوبه بدون پشتوانه اجرایی به جایی نمی رسیم.
وی اضافه کرد: نگاه جدید و اتاق فکری قوی باید برای کشاورزی این منطقه ایجاد شود و افق نگاه ها باید به سوی کشاورزی آبی و پیشرفته با کمترین هزینه و افت در تولید باشد. 
شهرستان بیجار با جمعیتی حدود 90هزار نفر درشرق استان کردستان واقع شده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
بیکاری
ارسال پیام
captcha