آفتابنیوز : علي لاريجاني در حالي عنوان كانديداي منتخب شوراي هماهنگي را از آن خود كرده كه اين شورا اكنون به عنوان يك طيف از اصولگرايان شناخته مي شود و بنابراين كانديداي اين طيف بايد خود را براي رقابت در دو جبهه اصولگرايان و اصلاح طلبان آماده كند. اين چنين است كه پس از معرفي رسمي علي لاريجاني توسط شوراي هماهنگي موج اعتراض به اين انتخاب تا جايي بالا مي رود كه حداد عادل رئيس آبادگر مجلس شوراي اسلامي از بالا رفتن دود سياه از دودكش اصولگرايان خبر مي دهد و البته در كنار سكوت خبري مصدرنشينان آبادگر، ديگر كانديداهاي اصولگرا شيوه شوراي هماهنگي را شيوه اي غيردموكراتيك خواندند، تا جايي كه علي اكبر ولايتي كه چند ماه پيشتر باخروجش از شوراي هماهنگي فصل نويني را در مقابل بزرگان اصولگرا گشود، اكنون نيز با افشاي ناگفته هاي پشت پرده شوراي هماهنگي پرچمدار صف بندي تازه منتقدين در مقابل اين شورا شده است.
اگر نواصولگرايان مستقر در ائتلاف آبادگران هفته اي پيشتر اضافه شدن نام قاليباف به فهرست كانديداهاي شوراي هماهنگي را به فال نيك گرفته و بار ديگر سخن گفتن از «وحدت و اجماع» را در صدر موضع گيري هاي خود جاي دادند اما معرفي زودهنگام لاريجاني سراب وحدت اين طيف از اصولگرايان را برهم ريخت و البته گشايشگر فصل تازه اي نه در مقابل اصولگرايان جوان بلكه در مقابل بزرگان اصولگرا شد. چرا كه اعضاي شوراي هماهنگي امروز بايد صحت و سقم اين گفته هاي ولايتي را آشكار كنند: «متأسفانه برخي در شوراي هماهنگي، آقاي هاشمي را از دايره اصولگرايي خارج دانستند و به تبع آن اعلام كردند ولايتي نيز از اصولگرايان نيست.» و البته پاسخي قانع كننده بر اين پرسش وزير خارجه دولت هاشمي رفسنجاني نيز عرضه كنند: «سؤالم اين است كه اگر كسي به آقاي هاشمي احترام گذاشت از دايره اصولگرايي خارج شده است؟»
به اين ترتيب محمدرضا باهنر و ديگر دوستان او در شوراي هماهنگي خواسته يا ناخواسته انشعاب اصولگرايان را علني كرده و بر پيچيدگي صفحه شطرنج انتخاباتي افزودند. چرا كه اگر جناح راست دي ماه گذشته و علي رغم انتقادهاي ولايتي، او را ستودند و موضع گيري متقابل در مقابل اين يار قديمي را راه حل ادامه بازي ندانستند، امروز نه تنها ولايتي را بار ديگر در جبهه مقابل خود مي بينند بلكه در صورت درستي ادعاهاي ولايتي بازي خود با رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام را نيز بدون دربر داشتن نتيجه مناسب پايان يافته تلقي مي كنند.
اين چنين است كه علي اكبر ولايتي با سابقه 16 سال مديريت دستگاه ديپلماسي كشور، وقتي تكثر كانديداها در جبهه اصولگرايان را به نفع خود نمي بيند، حمايت از هاشمي رفسنجاني را بهترين دستاويز براي گشودن فصلي تازه در رقابت هاي انتخاباتي خود دانسته و با رو در رو قرار دادن بزرگان اصولگرا با يكي ديگر از بزرگان صحنه انتخابات علاوه بر اين كه بازي ياران ديروز خود را برهم مي ريزد گوشه چشمي نيز به چيدمان حاميان هاشمي رفسنجاني دارد.
به اين ترتيب در حالي كه علي لاريجاني انتخاب شوراي هماهنگي را قطعي مي داند و نشست هاي انتخاباتي خود را با عنوان كانديداي اصولگرايان آغاز كرده، اما اين بار باز هم علي اكبر ولايتي است كه عملكرد شورا را به چالش كشيده است. مگر نه اين كه يك سياستگذار دستگاه ديپلماسي بيش از هر چيز بايد مقدمات جنگ رواني را خوب بداند!