پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۹۷۶۸۲
۱۰:۰۰
۱۳۹۵/۰۷/۰۲

«الشرقاط» در جنوب موصل آزاد شد

ارتش عراق با پشتیبانی هوایی ائتلاف آمریکایی موفق شد مرکز شهر استراتژیک الشرقاط را از گروه تروریستی داعش بازپس بگیرد.
۱۰:۰۰
۱۳۹۵/۰۷/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
 ارتش عراق با پشتیبانی هوایی ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا روز پنجشنبه اول مهر موفق شد مرکز شهر استراتژیک الشرقاط را از گروه «الشرقاط» در جنوب موصل آزاد شدتروریستی داعش بازپس بگیرد.

این پیروزی گامی به جلو در مسیر آماده سازی برای آغاز عملیات باز پس‌گیری شهر موصل از تصرف گروه داعش به شمار می‌آید.

 به گزارش ایلنا به نقل از رویترز،یک منبع در فرماندهی عملیات صلاح الدین که بر عملیات نظامی در منطقه نظارت دارد، گفت که نیروهای ارتش با پشتیبانی ارتش محلی و جنگجویان عشایر سنی، موفق شدند ساختمان شهرداری و بیمارستان مرکزی را آزاد کنند و درگیری‌ها با عناصر داعش همچنان ادامه دارد.

الشرقاط در فاصله ۱۰۰ کیلومتری جنوب موصل در ساحل رود دجله قرار دارد و نیروهای عراقی به همراه نیروهای «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) آن را محاصره می‌کنند.

با توجه به نزدیکی الشرقاط به خطوط امدادی نیروهای عراقی که به پایگاه هوایی «القیاره» می‌رسد، پایگاهی که به عنوان مرکز لجستیک برای عملیات موصل به شمار می‌آید، این شهر از اهمیت استراتژیک بسیاری برخوردار است. این در حالی است که آزمایش‌ها برای اطمینان درباره این‌که آیا تروریست‌های داعشی در حمله موشکی‌شان به چند صدمتری نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه القیاره، از اسلحه شیمیایی استفاده کرده‌اند یا نه، ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha