پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۳۹۷۷۷۰
۲۲:۱۵
۱۳۹۵/۰۷/۰۲

زمان ثبت‌نام قطعی و جانمایی الکترونیک نمایشگاه مطبوعات مشخص شد

قائم‌مقام بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات با اشاره به بررسی آمار متقاضیان حضور در نمایشگاه،5 مهر را زمان نهایی شدن متراژ قطعی و گروه‌بندی متقاضیان اعلام کرد.
۲۲:۱۵
۱۳۹۵/۰۷/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
 زمان واریز هزینه غرفه‌های نمایشگاه مطبوعات 10 مهر و جانمایی الکترونیک 25 مهر اعلام شد. همچنین اعلام متراژ قطعی، گروه‌بندی زمان ثبت‌نام قطعی و جانمایی الکترونیک نمایشگاه مطبوعات مشخص شدمتقاضیان و بررسی اعتراض‌های احتمالی، دوم تا پنجم مهر ماه از طریق وبسایت نمایشگاه  و حساب کاربری متقاضیان خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از کمیته اطلاع‌رسانی بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات،مهران عباسی انارکی، قائم مقام نمایشگاه مطبوعات با اعلام این خبر گفت: رسانه‌هایی که تخلفات مرتبط با ماده 18 قانون مطبوعات(درج نام صاحب امتیازو مدیر مسئول، نشانی رسانه و چاپخانه در محل ثابت) و مغایرت با پروانه انتشار، دارند تا رفع موارد تخلف، امکان حضور در نمایشگاه را نخواهند داشت. همچنین با توجه به محدودیت مکانی، ممکن است نشریاتی که نظم انتشار آنها پایین‌تر از حد معمول باشد، امکان حضور در نمایشگاه را نداشته باشند.

وی افزود: به نشریات با ضریب کیفی بالا و همچنین غرفه‌های برتر نمایشگاه بیست و یکم، اولویت زمانی در جانمایی الکترونیک داده خواهد شد.

عباسی با بیان اینکه گروه رسانه‌های ورزشی و غیرفارسی زبان در سایر گروه های مرتبط ادغام شده است، سقف متراژ گروه‌های متقاضی حضور در نمایشگاه را مطابق جدول زیر اعلام کرد.

گروه

سقف متراژ

موسسات مطبوعاتی و خبرگزاری های عمومی

 

96 متر

روزنامه‌ها، عمومی و خانواده، دین و اندیشه، آموزشی تخصصی

48 متر

فرهنگی هنری، سیاسی اقتصادی، کودک و نوجوان، استانی و منطقه ای

24متر

 
شایان ذکر است، نمایشگاه امسال با رشد 25 درصدی ثبت نام مواجه بوده به طوری که حدود 700 متقاضی برای حضور در نمایشگاه امسال ثبت نام اولیه را انجام داده اند؛ 16 موسسه مطبوعاتی، 22 خبرگزاری، 85 روزنامه، 87 هفته نامه،  45 دوهفته نامه، 145 ماهنامه، 30 دوماهنامه، 57 فصلنامه، 7 فصلنامه، 125 پایگاه خبری با درخواست 14 هزار متر مربع برای حضور در نمایشگاه امسال ثبت نام کردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha