درگیری سپاه با تروریستها در کرمانشاه و کشته شدن 12 نفر+تصاویر
فرمانده نیروی زمینی سپاه از انهدام یک تیم وابسته به ضدانقلاب و گروهکهای تروریستی و هلاکت ۱۲ تن از اشرار مسلح خبر داد.
آفتابنیوز :
العالم نوشت: سردار سرتپ پاسدارمحمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه عصر امروز( سه شنبه) با اعلام درگیری رزمندگان قرارگاه نجف در منطقه مرزی استان کرمانشاه، گفت: هوشیاری رزمندگان نیروی زمینی سپاه و نیروهای بومی منطقه یک تیم از اشرار وابسته به ضدانقلاب و گروهکهای تروریستی تحت حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی که امروز قصد رخنه به داخل خاک میهن اسلامی برای ایجاد ناامنی را داشتند توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی قرارگاه نجف شناسایی شدند.
وی افزود: پس از گرفتار شدن اشرار و ترویستها در تور رزمندگان اسلام طی یک درگیری شدید، این تیم به طور کامل منهدم و 12 عضو آن به هلاکت رسیدند.
سردار پاکپور با تحسین اقدام قاطع و به موقع رزمندگان سپاه اسلام و همکاری نیروهای بومی در این عملیات گفت: در این عملیات تعداد 3 تن از رزمندگان اسلام مجروح و مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات از تروریستها از اشرار مسلح بدست آمد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۳
خدا راشکر
انشاا..همیشه وهمه جا خدا پشت وپناه وحافظ نیروهای نظامی وانتظامی وسپاه باد امین یا رب العالمین
اصلا اجازه نمیده کسی تکون بخوره