کد خبر: ۴۰۱۰۰۳
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۹

اولین بمب خبری بعد از جام‌جهانی فوتسال+تصویر

حسین طیبی در آستانه پیوستن به تیم فوتسال غیرت آلماتی قزاقستان قهرمان جام باشگاه های اروپا قرار گرفت.
آفتاب‌‌نیوز :
 پس از بازی‌های درخشان حسین طیبی در جام‌جهانی کلمبیا 2016 و دو پیشنهاد رسمی به وی از باشگاه های مگنوس برزیل و غیرت آلماتی قزاقستان، شماره12 ایران چمدان‌های خود را برای لژیونر شدن بسته و به احتمال فراوان این هفته از ایران خواهد رفت.

با توجه به وجود بندی در قرارداد حسین طیبی با تاسیسات دریایی تهران، این بازیکن هیچگونه مشکلی برای جدایی از جمع شاگردان شمسایی نخواهد داشت تا با خیال راحت برای آینده فوتسال خود در این دو تیم مطرح جهان تصمیم بگیرد.

به گزارش ورزش سه،گفتنی است غیرت از بزرگترین تیم‌های فوتسال حال حاضر جهان است و مگنوس نیز با حضور فالکائو جمعی از ستارگان دنیا را در اختیار دارد که به نظر می‌رسد با توجه به فاصله دور ایران تا برزیل، حسین طیبی با قزاق‌ها تمام کند و امسال را در جام باشگاه های اروپا به میدان برود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین