پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 04 June 2026
کد خبر:۴۰۱۸۷۰
۱۳:۱۹
۱۳۹۵/۰۷/۲۴

یارانه مهر ماه چه زمانی واریز می شود؟

اولین یارانه پاییزی سال جاری ساعت ۲۴ دوشنبه به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.
۱۳:۱۹
۱۳۹۵/۰۷/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،
یارانه ۴۵ هزار ۵۰۰ تومانی که دولت برای ماه جاری به ازای هر نفر واریز خواهد کرد، شصت و هشتمین مرحله یارانه نقدی است که از آذر ماه ۱۳۸۹ تاکنون به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود.

یارانه مهرماه در شرایطی پرداختی حدود ۳۴۰۰ میلیارد تومان دیگر برای دولت هزینه دارد که دریافت کنندگان اعم از نیازمند و غیرنیازمند می‌توانند با خیالی آسوده آن را دریافت کنند، چرا که با اعلام صریحی که اخیرا وزیر اقتصاد داشته، دیگر حذف سه دهک بالای جامعه که طبق قانون بودجه به دولت تکلیف شده بود هم در دستور کار قرار ندارد.

به گزارش ایسنا، یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی ماه جاری به روال ماه‌های قبل ساعت ۲۴ روز بیست و ششم ماه به حساب خانوارها واریز و از بامداد سه‌شنبه قابل برداشت خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی
Switzerland
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۴
همش دروغ و سیاه بازیست . یارانه من کارمند رو که برای وام 70 میلیونی از بانک فقط ماهی 2 میلیون قسط دارم رو همین ماه پیش قطع کردندو اعلام کردند بعلت درامد بالای 3و نیم میلیون تومان.
واقعا خجالت آوره بهتره برن جلوی اختلاس ها رو بگیرن.
پاسخ
فرخ
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۴
چرا با وجود تصویب مجلس از جا ماندگان ثبت نام نمیکنند ؟
پاسخ