پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۹:۱۸
کد خبر:۴۰۲۶۴
۱۱:۴۸
۱۳۸۴/۱۱/۱۶

هری پاتر جدید ؛ اینبار محفل ققنوس

۱۱:۴۸
۱۳۸۴/۱۱/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، این اثر تحت نظارت استودیوی لیوستن در روز ششم فوریه (17 بهمن) کلید می‌خورد و نام دیوید ییتز، کارگردان موفق بریتانیایی را در مقام کارگردان دارد. فیلمنامه این اثر توسط مایکل گولد نبرگ، فیلمنامه نویس آثاری چون "پیتر پن" و "موجودات وحشی کجا هستند" به رشته تحریر درآمده و توسط دیوید هی من و دیوید بارون تهیه و تولید می شود.

دنیل رادکلیف، راپرت گرینت و اما واتسون هنرپیشگان نوجوانی هستند که نقش کاراکترهای کلیدی چون هری پاتر، رون ویسلی و هرمیون گرانگر را ایفای می کنند. از دیگرهنرپیشگان این اثر می توان به امیلدا استوانتون، بازیگر تحسین شده فیلمهای دایه مک فی و ویرا دراک اشاره کرد که در این فیلم نقش دولوریس امبریدیج را بازی می کند.

در فیلم "هری پاتر و محفل ققنوس" هری در کلاس پنجم مدرسه جادوگری هاگوارتز مشغول به تحصیل است اما درمی یابد که اعضای این مدرسه تمایل دارند بازگشت والدرمورت را نادیده بگیرند و همه چیز را انکار کنند. این اثر در سال 2007 روانه سالن های سینما می شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
هری پاتر
ارسال پیام
captcha