آفتابنیوز : اين برگر ماهي با وزن يكهزار و ۶۱۰كيلوگرم و به قطر چهار متر و ارتفاع ۱۵متر توسط ۱۰آشپز و ۲۰كمك آشپز پخت ميشود.
براي پخت اين برگر ماهي ۷۰۰كيلوگرم گوشت خالص ماهي فيتوفاگ، ۲۰۰كيلوگرم قارچ، ۱۵۰كيلوگرم پياز، ۱۰۰كيلوگرم كاهو، ۱۰۰ كيلوگرم گوجه فرنگي، ۱۰۰كيلوگرم خيارشور، ۲۰۰كيلوگرم نان و ۴۵كيلوگرم سس و ۲كيلوگرم سبزي مصرف خواهد شد.
اين برگر ماهي در فضاي ۲۰۰متر مربعي طبخ ميشود و در محل نمايشگاه آبزيان که در ارومیه برگزار می شود، به صورت رايگان بين بازديدكنندگان توزيع خواهد شد.