کد خبر: ۴۰۴۵۸
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۸۴ - ۰۰:۴۳

ژاژخايي هاي سايت سردار (1)

آفتاب‌‌نیوز : بازتاب حتي تذكر آفتاب را در مورد پرهيز از فرافكني، برنتابيد و بنا بر يك ضرب المثل چيني كه مي گويد: اگر تنه بزني، هيچ وقت عقب نمي افتي!، بر دامنه ي فرافكنيهاي خود افزود و با اين تصور كه درازگويي و لفاظي، دم خروس فرافكني و عوامي را پنهان مي سازد، به ژاژخاييهاي بي حاصل پرداخت.

در تعاقب اباطيل بافي بازتاب، سايت «خدمت»گزاران هم به صحنه آمد و كوشيد ساز منگ بازتاب را با كوس گوش آزار خود، مطربانه همراهي كند.

سايت بازتاب كه تئوري اش در مورد بلوف بودن ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت كاملاً غلط از آب درآمد (در حالي كه در 30 ماه گذشته بكرات، هم خودش آن را تبليغ مي كرد و هم سردار رضايي در مصاحبه هاي متعددش آن را تكرار مي نمود) و در مقاله پيشين، توافق تهران را عامل ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت قلمداد كرده بود، در نوشتار تازه خود، مقصرهاي ديگري را براي اين ارجاع، كشف نموده و آنها را قطار كرده است. 

در اين جا پس از ذكر يك مقدمه ضروري، بافتنيهاي بازتاب را باز مي كنيم و در برابر ديدگان كاربران محترم مي گشاييم و پاسخگويي به اباطيل سايت «خدمت»گزاران را به مجالي ديگر (اگر عمري بود)، وا مي نهيم:

1- پرونده هسته اي كشورمان، از بدو تشكيل، به عنوان يكي از دشواريهاي نظام دانسته شده و تحت يك مديريت كلان، بهره مند از نظرات مقامات عالي كشور، جلو رفته است. همانطور كه قبلاً هم گفته ايم، هيچ گاه نمي توان تصميمات عالي نظام را در خصوص پرونده ي هسته اي - چه گذشته و چه اكنون - با لفاظيهاي ميان تهي و تئوري پردازيهاي ساده لوحانه ي، امثال بازتاب، به چالش طلبيد. به خاطر داشته باشيم كه تصميمات پرونده هسته اي، تعلق به شخص يا اشخاصي خاص نداشته و مربوط به آحاد ملت است. 

2- بازتاب، رويكرد ايران در مذاكره با اروپاييها را به عنوان يك مقصر براي مشكل امروز معرفي مي كند و مدعي است كه اگر ايران بر حفظ هويت حقوقي و فني پرونده تأكيد مي كرد و در داخل آژانس به حل و فصل مسائل مي پرداخت، هيچ گاه اولاً مجبور به تعليق نمي شد و ثانياً كار به ارجاع پرونده نمي كشيد.

به راستي اگر ايران مطابق با تئوري بازتاب عمل مي كرد و صرفاً با آژانس، طرف مي شد چه اتفاقي مي افتاد؟ پاسخ روشن است: ايران يا بايد قطعنامه سپتامبر 2003 آژانس (كه آغاز بحران هسته اي ايران بود) را مي پذيرفت، يا بايد آن را رد مي كرد. پذيرفتن آن به چه معني بود؟ پذيرفتن قطعنامه سپتامبر 2003:

* يعني امضاي فوري و بدون قيد و شرط پروتكل،
 يعني تعليق كليه فعاليتهاي مرتبط هسته اي،(Related Activities)؛
* يعني دسترسي كامل و نامحدود دادن به آژانس براي بازرسيها (Full Access & Unlimited Access)؛
* يعني قبول اينكه چون آژانس، ابهامات وسيعي در قبال ايران دارد و از نظر آنها ايران، موارد متعدد نقص، قصور، تناقض گويي و مخفي كاري(Breach, Failure, Un Conditionally, Concealmeut) دارد، بنابراين بايد تحت ماده 18و 19 پادمان، اقدامات اساسي و فوري (Esseutial &Urgent) در موردش به اجرا در بيايد.


حرف بازتاب اين است كه ما نبايد دست به ابتكار ديپلماتيك مي زديم و نبايد جلوي اجراي قطعنامه سپتامبر 2003 را مي گرفتيم؛ پس چه بايد مي كرديم؟ يا بايد طبق فرصت داده شده، تا پايان اكتبر 2003 همه آن موارد را مو به مو اجرا مي كرديم (كه جز خفت ملي چيزي نبود) و يا بايد به شوراي امنيت ارجاع داده مي شديم، در حالي كه نظام (نه آن موقع و نه اكنون) هيچ گاه با آن موافقت نداشته و همواره سعي كرده تا آنجا كه مقدور است، مانع آن شود (بي اعتنا به اينكه امثال رئيس سايت بازتاب، رفتن به شوراي امنيت را فرصت بخوانند!).

بنابراين ملاحظه مي شود كه اين رهنمود (!) بازتاب نيز كمتر از بلوف خواندن ارجاع به شوراي امنيت، توزرد نيست! 

ژاژخايي هاي سايت سردار (2)

ژاژخايي هاي سايت سردار (3)
وقتی آب سر بالا می رود!


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۷
0
0
اين محسن رضايي را من مي شناسم ؛ خيلي زور دارد ؛مي تواند مرواريدي داده شده را پس بگيرد. از نامه اي كه چند وقت پيش نوشت و از تيم هسته اي جديد تشكر كرد مشخص است . از انصراف رقابتهاي رييس جمهوري هنگامي كه در سفر مشغول تبليغ بود و 16 سال مطالعه كرده بود و براي نظام برنامه داشت مشخص است( براي حكومت داري برنامه داشت ولي براي كانديداتوري ديگران براي او برنامه داشتند)
ناشناس
|
-
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۷
0
0
اگرچه سايت بازتاب هرگز نظرات بنده را منتشر نمي كند البته به نظر ميرسد نظرات كليه مخالفان تحليلهاي خودرا ولي بايد بگويم بنده تحليل شكست يا پيروزي را براي هيات مذاكره كننده قبلي و جديد نمي پسندم بلكه معتقدم استراتژي دولت و تيم قبل و جديد كاملا متفاوت است. معتقدم هر زمان كه ايران تصميم به غني سازي مي گرفت فورا به شوراي امنيت ارجاع مي شد چه اكنون كه شد و چه دوسال پيش. استراتژي دولت قبل مدارا، تنش زدايي، جلوگيري از مواجهه مستقيم، چانه زني، افزودن به تعداد دوستان و صبر تا حصول نتيجه بود در مقابل در تيم جديد مواجهه، اعتقاد به امدادهاي ايديولوژيك، عمل به تكليف و در يك كلام به قول خود عزيزان تهاجمي است اگرچه تلاش براي جلب دوستي شرق را نيز بايد افزود. به عنوان يك ايراني دانشگاهي معتقدم يك كشور هرگز نبايد وزن و جايگاه خود و دوستان خود را ناديده بگيرد و براساس يك بزرگپنداري يا كوچكپنداري تصميم بگيرد بر اين اساس روش تيم قبلي را بيشتر مي پسندم. و از مسوولين حاضر مي خواهم با آزاد گذاشتن تحليل و كارشناسي در اين زمينه اجازه دهند مردم كه پرداخت كننده اصلي هزينه اين سياست تهاجمي هستند با آگاهي به تصميم گيري بپردازند. نه آنكه با ارايه تحييلهاي نادرست همانند آنچه در بازتاب مي آيد جاده اي يكطرفه بوجود آورند و مردم را در ناآگاهي همراه خود بدانند.
ناشناس
|
-
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۷
0
0
باسلام
هرچند مواضع افرادي كه در سايت هايي مانند بازتاب افاضه مي نمايند به روشني روز غلط است و در خوش بينانه ترين حالت آب در هاون كوبيدن مي باشد كه اميدوارم مستي انتخابات آقايان را به اشتباه نياندازد.

به نظر من مقداري اين متن بوي عصبانيت مي دهد!
ناشناس
|
-
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۷
0
0
بنام خدا
اولا معتقدم ما هميشه به لحاظ تاريخي در سياست خارجي ضعيف بوده ايم.اينكه فكر كنيم آنها هم مثل مالحظه اي عمل كرده و برنامه ريزي مي كنند غلط است .ولي سياست گروه قبلي حداقل اندك تقابل اروپا و آمريكا را داشت ولي گروه جديد يك شبه وحدت آنها را
كامل كرد.در مورد آقاي رضاپي نيز مشكل اينست كه عده اي در مملكت ما هميشه بايد جزو ذخاير باقي بمانند.
ناشناس
|
-
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۷
0
0
با نظرات شما كاملا موافق هستم .از سايت بازتاب و تشكر سردارسابق از معجزات هسته اي بيش از اين انتظار نمي رود.
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۷
0
0
بهتر است در ابتدا از دكتر رضاپي در خصوص چگونگي مهاجرت فرزند خود به آمريكا سوال نموده و اراپه تحليل در خصوص مسايل هسته اي را به بعد موكول نماييم . واعظان كين جلوه در محراب و منبر ميكنند
چون به خلوت ميروند آن كار ديگر ميكنند
ناشناس
|
-
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۷
0
0
از خواندن مقالاتي كه بي توجه به شرايط روز جهاني گروه قبلي مذاكره كننده را به باد انتقاد گرفته است بسيار متاثر شدم. من به عنوان يك محقق به ارزش تكنولوژي كاملا واقفم با اين روشي كه اين آقايان در حال تركتازي در صحنه سياست هستند كم كم كشور به سمتي مي رود كه ما از تكنولوژي هاي ديگر هم محروم مي شويم!
ناشناس
|
-
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۸
0
0
ما نبايد عصباني بشويم به هر حال مردم عاقلتر از ان هستند كه گفتارورفتار وعملكرد افراد رانتوانند تجزيه وتحليل نمايند از طرفي بعضي افراد عادت دارند چون در داخل گود راه نيابند كار داخل گوديها راهم داور هم مربي هم ..... باشند درصورتيكه طرف برد سهم مي خواهند در صورتي كه نبرد اينان از قبل گفته بودند كه..... وچه. به هر حال بايد توجه داشت در امور تامل وتحمل شرط عقل است در ثاني مگر در اينگونه امور يك گروه يا يك نفر تصميم مي گيرند.؟ كه حال ما بخواهيم از وي سيوال كنيم يا وي را به تنهايي زير سيوال ببريم ايا در پيروزيهاي جنگ يك نفر مسيول بود يا اينكه همه مشاوران و.....به نحوي وفرماندهي كل قوا بر اساس مشورتها و گزارشات تصميم مي گرفت ممكن بود در يك عمليات موفق ودر يكي هم...اين مجموعه ميتوانند به دلخواه هر مورد را به حساب خود بنويسند؟ لذا بايد شرايط را درك ودر جهت منافع ملي حركت كنيم وغرور را كنار بگذاريم وكمك كنيم تا اين موضوع هم به نفع كشور رفع وانچه مسلم است هيچ كشوري اول به منافع ما نمي انديشد بعد به خود .حال روسيه باشديا چين ويا.... ما بايد خود سرنوشت خود را رقم بزنيم وشرط اول وحدت است .وامام خميني اين رمز را گشود
ناشناس
|
-
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۸
0
0
اقاي انتخابي دست مريزاد از بايت پيگيري تحليلهاي غلط سايت بازتاب .لطفا اين پيگيري را جدي تر و مفصلتر ادامه دهيد تا برخي مقامات نيز كه از اين سايت براي توجيه سياستهاي خود استفاده ميكردند اگاه شوندو در ضمن پيشنهاد ميشود براي مشخص شدن غلط و سطحي بودن تحليلهاي بازتاب .متن تحليلهاي قبلي اين سايت را نيز در كنار گزارش افتاب درج كنيد . لطفا راجع به مسايل مالي اين سايت و سياستهاي ان در باج گيري از نهادها و شركتها نيز مطلب بنويسيد و بخصوص متن گزارش سايت شريف نيوز را راجع به باجگيري اين سايت در سايت افتاب در ج نماييد . خسته نشويد و به پيگيري خود ادامه دهيد
ناشناس
|
-
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۸
0
0
باید گفت آقای رضایی می خواهد شکست خود در انتخابات را با ورود منتقدانه به مسائل موجود در کشور پوشش دهد و چون نمی تواند به دولت جدید نقدی وارد سازد (به دلیل امتیاز گیری از دولت جدید جهت عقب نماندن از رقیبان خود – لاریجانی و قالیباف-) لذا به دولت قدیم تا می تواند انتقاد وارد می نماید .البته با تمام احترامی که برای ایشان قائلم متاسفانه از مشاورین خوب و مجربی برخوردار نیستند و این انتقادی است وارد به ایشان که همواره از سوی یاران وی به او تذکر داده شده و ایشان نیز همواره بی توجهند لذا امید است ایشان در انتخاب مشاورین دقت بیشتری نماید تا به چنین مشکلاتی بر نخورند
ناشناس
|
-
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۸۴/۱۱/۱۸
0
0
برخي تحليلشان مثل طي كردن مدارج تحصيلي و گرفتن دكتري سطحي است .
واقعا تيم قبلي زحمات زيادي متحمل شد و مي توان گفت امريكا حيرت زده ولي عصباني از عملكرد تيم قبلي بود كه شايد لحظه شماري مي كرد روزي اين بزرگواران نباشند اميدواريم امثال جناب اقاي دكتر روحاني بازهم در حفظ نظام اسلامي حضوري ملموس داشته باشند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین