لوبيا سبز 500 گرم
هويج 250 گرم
نعنا خشك يك قاشق سوپخوري
فلفل تند خرد شده يك قاشق غذاخوري
سير خرد شده دو قاشق غذاخوري
پوره گوجهفرنگي يك پيمانه
نمك و فلفل سياه از هر كدام يك قاشق چايخوري
تخم گشنيز و زيره از هر كدام يك قاشق چايخوري
سرکه به ميزان لازم
طرز تهیه
هويجها را خلالي خرد كرده، سر و ته لوبيا سبزها را نیز ميزنيم. مقداري سركه را روي حرارت ميجوشانيم، سپس هويج، لوبيا سبز و پوره گوجهفرنگي را در سركه در حال جوش ميريزيم، پس از 15 دقيقه حرارت را خاموش كرده و ميگذاريم مواد كاملا سرد شود. بعد از سرد شدن، ادويهها، سير، فلفل تند و نعنا خشك را ميافزاييم. اين ترشي پس از دو هفته آماده مصرف است.
نكــته:
منظور از پوره گوجهفرنگي، گوجهفرنگي رنده يا ميكس شده است.